«Έτοιμοι να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος»

«Είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στην σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Είναι μία σημαντική νίκη στη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και επισήμανε ότι: «Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί σε κάποια σημεία, αλλά με την άμυνα που παίξαμε βγήκαμε μπροστά. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό πολύ χαμηλά στους 69 πόντους. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως σήμερα».

«Ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρή ομάδα και θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα στο επόμενο παιχνίδι», εξήγησε ο Σφαιρόπουλος και σε ερώτηση σχετικά με την ήττα στο ΣΕΦ, που είχε ακολουθήσει το «μπρέικ» στο ΟΑΚΑ στην σειρά των τελικών της περασμένης σεζόν απάντησε ότι: «Φέτος έχουμε δείξει μία ιδιαίτερα μεγάλη σοβαρότητα στην προετοιμασία και την συγκέντρωσή μας. Η ομάδα μας έχει πληρώσει λάθη στο παρελθόν. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε κάποια λάθη».

Σχετικά άρθρα