Ανακοίνωσε συμφωνία με Βασιλαντωνόπουλο η ΑΕΚ

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του pamesports.gr που έλεγε πως ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Όπως σας είχε μεταφέρει από προχθές το pamesports.gr ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ.
Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο πρώην δεξιός μπακ του Απόλλωνα θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την Ένωση την 1η Ιουλίου.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.
Το βιογραφικό Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1992 στην Άβυθο Αιγίου, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις τοπικές ομάδες της περιοχής και από την Θύελλα Αιγίου την περίοδο 2009-10 μεταπήδησε στον Παναιγιάλειο, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2012 και για δύο χρόνια συνέχισε την καριέρα του στην Παναχαϊκή και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον Απόλλωνα. Στη διάρκεια της εφετινής σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός σε 17 ματς της Football League και 6 αγώνες κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα