Τα είπαν Μπάγεβιτς-Δέλλας, αποφασίζει ο «Τίγρης»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Τραϊανού Δέλλα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι ανάμεσα στον Εκτελεστικό Διευθυντή και τον προπονητή της ΑΕΚ υπάρχει μία σχέση αλληλοσεβασμού και εκτίμησης και πλέον αναμένεται μέσα στα επόμενα ένα δύο 24ωρα να υπάρξει είτε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είτε να ανακοινωθεί τί μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον “Κολοσσό”.

Η ουσία είναι μία και αδιαπραγμάτευτη. Τη δεδομένη στιγμή είναι όλα ρευστά. Μετά τον αρχικό απολογισμό της χρονιάς όπου αναλύθηκε ποιοί στόχοι επιτεύχθηκαν και ποιοί όχι, αλλά και την μικρή ανάλυση του ρόστερ, οι δύο άνδρες (παρουσία σε μέρος της κουβέντας και του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) ανέλυσαν τις σκέψεις και το πλάνο τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δέλλας εξέφρασε τις σκέψεις του στον Ντούσκο για κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν το προσεχές διάστημα και το πως θα πρέπει να χειριστούν την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, ο Μπάγεβιτς από την άλλη εξήγησε την άποψη της διοίκησης και αυτό που συμφωνήθηκε είναι να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία τοους.

Ο κ. Μπάγεβιτς αναμένεται να ενημερώσει άμεσα τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το πως πήγε η κουβέντα (δεν αποκλείεται να το έχει κάνει ήδη) και αφού ζυγίσουν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ο “Τίγρης” θα αποφασίσει αν θα ανανεώσει -αλλά και για πόσο-το συμβόλαιο του 39χρονου τεχνικού. Κάθε πρόβλεψη εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σχετικά άρθρα