Περιμένουν την απάντηση του Τζιμπούρ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και δεσμεύτηκε να τους απαντήσει για το αν αποδέχεται ή όχι την πρόταση που του κατέθεσε η κυπριακή ομάδα μέχρι την Πέμπτη 18/6. Μάλιστα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε άλλη λύση εάν προκύψει 
Η ανακοίνωση: 

 
«H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της επιτροπής προγραμματισμού με τον ποδοσφαιριστή Rafik Djebbour .
 
Στον ποδοσφαιριστή κατατέθηκε η πρόταση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας . Ο Rafik Djebbour δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 18/06.
 
Αυτό το χρονικό πλαίσιο σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την πλευρά του ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενο που κρίνει ότι θα προχωρήσει με άλλη λύση».
 
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τζιμπούρ. Υπενθυμίζουμε πως δεν υπάρχει τεράστια διαφορά στο οικονομικό, αλλά κυρίως στο χρονικό πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών. 
 
Ο Αλγερινός επιθετικός επιθυμείς κλειστό διετές, ενώ η ΑΕΚ του προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.  

Σχετικά άρθρα