Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, απαράδεκτη η δίωξη Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στον αγώνα του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη.
Το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 4.800 ευρώ για υβριστικά συνθήματα αλλά και για επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου.
Παράλληλα ο Αθλητικό Δικαστής του ΕΣΑΚΕ κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Αναλυτικά:
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 600,00€, β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 700,00€, γ) για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο), πρόστιμο 200,00€, δ) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πρόστιμο 2.300,00€ και ε) για επεισόδια στο αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 10-6-2015.
Κηρύσσεται απαράδεκτη η δια της με αριθμ. πρωτ. 103/5-6-2015 πειθαρχικής κλήσης ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη κατά των πειθαρχικώς εγκαλουμένων: 1) ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, 2) Παναγιώτη Αγγελόπουλου και 3) Γεωργίου Αγγελόπουλου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 15/2013 αμετάκλητης απόφασης του ΜΔΟ.

Σχετικά άρθρα