Ψυχρολουσία στο 90 με Μπάριος

Η Αργεντινή προηγήθηκε με 2-0 στο παιχνίδι με την Παραγουάη στην πρεμιέρα για τον δεύτερο όμιλο του Κόπα Αμέρικα αλλά στις καθυστερήσεις ο Μπάριος έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους.
Οι Αργεντίνοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και το 2-0 ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αγκουέρο στο 29′ άνοιξε το σκορ ενώ στο 36′ ο Μέσι με πέναλτι έβαλε την Αργεντινή μπροστά με 2-0.
Στις αρχές του ημιχρόνου η Αργεντινή πίεσε την Παραγουάη για να τελειώσει το παιχνίδι. Ωστόσο η Παραγουάη στο 60′ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Βαλντές με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ρομέρο και έκανε το 2-1. Η αλμπισελέστε είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει ένα τρίτο γκολ. Ντι Μαρία και Σαμούδιο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά η Παραγουάη πίεσε, πλησίασε στον περιοχή της Αργεντινής και ο Μπάριος στο 90′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-2.
Αργεντινή: Ρομέρο, Ρονκάλια, Ρόχο, Οταμέντι, Γκαράι, Μπανέγκα (80’ Μπίλια), Παστόρε, (75’ Τέβες) Ντι Μαρία, Μαστσεράνο, Αγκουέρο (76’ Ιγκουαϊν), Μέσι
Παραγουάη: Σίλβα, Ντα Σίλβα, Σαμούδιο, Μ. Κάσερες, Αγκιλάρ, Ορτίς (46’ Γκονσάλες), Ορτιγόθα, Β. Κάσερες, Βαλντές, Σάντα Κρουζ (79’ Μπάριος), Μπομπαντίγια (66’ Μπενίτες)

Σχετικά άρθρα