Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Κυριακής – Σταμάτα να νιώθεις ανησυχία για όλα τα πράγματα… Σου κλέβει τη χαρά και σου τρώει τη σκέψη!
Οι προβλέψεις της Κυριακής - Σταμάτα να νιώθεις ανησυχία για όλα τα πράγματα... Σου κλέβει τη χαρά και σου τρώει τη σκέψη! thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής – Σταμάτα να νιώθεις ανησυχία για όλα τα πράγματα… Σου κλέβει τη χαρά και σου τρώει τη σκέψη!

Σταμάτα να νιώθεις ανησυχία για όλα τα πράγματα… Σου κλέβει τη χαρά και σου τρώει τη σκέψη!


 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι στα δικά σου τα λημέρια και βρίσκεις πως πρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπικότητά σου για να βάλεις τους όρους σου αλλά και για να κάνεις τα δικά σου και να τα προσαρμόσεις στην ζωή σου.
Ερωτικά: Μπορεί να αφήσεις τις σκέψεις σου να σου χαλάσουν την διάθεση και να σε βάλουν να σχολιάσεις κάποια πράγματα πάνω στην συμπεριφορά του/της συντρόφου. Δυσκολεύεσαι να βρεις την σταθερότητα που αναζητάς, και το πιο πιθανό είναι σήμερα να μην την βρεις καθόλου. Άτομα που σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά κρατούν σήμερα τις αποστάσεις τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές επιθυμίες και θα διεκδικήσεις τα δικά σου θέλω και πρέπει. Κάποια θέματα στρατηγικής είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στις συνεργασίες σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Με τη Σελήνη μέχρι το απόγευμα στο ζώδιό σου, προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά επειδή δυσκολεύεσαι να οργανωθείς θα εκδηλώσεις την επιθυμία να τα οριοθετήσεις με ένα πολύ προσωπικό τρόπο.
Ερωτικά: Σε προσωπικό επίπεδο η Σελήνη αυτή σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποια βιώματα τα οποία θα σε βγάλουν από κάποια προβλήματα. Πρέπει να μιλήσεις για τα δικά σου θέλω και να βάλεις τον εαυτό σου σε μια ανώτερη θέση, γιατί ο ρόλος του θύματος δε σου πηγαίνει καθόλου. Με τον Ιχθύ θα μπείτε σε μια καλή διαδρομή γι' αυτό άφησε τον εαυτό σου να το απολαύσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Τυχερή η μέρα για σένα σήμερα γιατί βρίσκεις κάποιες άκρες που σου επιτρέπουν να εκφραστείς με τον δικό σου τρόπο. Αυτό θα σου δώσει πιθανή οικονομική ανεξαρτησία, γεγονός που θα εκτιμήσεις δεόντως.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Με τον Ήλιο και τον Άρη σε σύνοδο ακόμα στο ζώδιό σου, έχεις αρκετή ένταση αλλά και εξαιρετικά καλή ενέργεια. Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερη φόρμα η οποία σε πιέζει να βγάλεις κάποια πράγματα στην επιφάνεια για να δεις και εσύ προς τα πού θα πας και με ποιο τρόπο θα κινηθείς. Για αυτό χρειάζεται να κάνεις κάποιους ιδιαίτερους συσχετισμούς οι οποίοι θα σε βγάλουν από αδιέξοδα, κυρίως υπαρξιακά που αυτή την περίοδο σε απασχολούν αρκετά. Ο Ερμής σε ορθή πορεία έχει πολλά να σου προσφέρει.
Ερωτικά: Η εξέλιξη μιας κατάστασης θα σε βοηθήσει να δεις πως είναι η πραγματικότητα για εσένα αλλά και τον/την σύντροφό σου. Πάντως η ανάγκη της σχέσης σου επιβάλλει να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που είναι πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές αλλά δεν μπορείς να κάνεις μεγάλες υποχωρήσεις. Για αυτό καθόρισε προς τα πού επιθυμείς να πας και τι να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ξεπεράσεις τα όριά σου και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Θα πρέπει να συμβιβάσεις ή να γεφυρώσεις καταστάσεις που είναι ασύνδετες μεταξύ τους. Όμως μια προσπάθεια μπορεί να σε πείσει ότι θα τα καταφέρεις. Αρκεί να την κάνεις. Πρόσεχε την υπερβολή στις ορμές σου.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Ήρεμα τα πράγματα για σένα σήμερα. Η κατάστασή σου είναι πιο εύκολη γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι… άγνωστη λέξη, γεγονός που θα σου εξασφαλίσει όλη την καλή ενέργεια να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη μέρα σου
Ερωτικά: Προσπαθείς να εξασφαλίσεις την σταθερότητα των συναισθημάτων σου επειδή με κάποιο τρόπο έχεις ανάγκη να μην εκτεθείς στον οποιονδήποτε. Πιθανόν με τον Αιγόκερω να μπείτε σε μια καλύτερη φάση γιατί θα βρείτε κοινά σημεία που θα σας ενώσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια χρήματα τα οποία θα πρέπει να δώσεις σε λογαριασμούς ή σε υποχρεώσεις, ενώ η υπόθεση ενός ακινήτου θα σε βάλει σε σκέψεις και με τον τρόπο σου θα επιδιώξεις να βγάλεις ένα κέρδος από εκεί. Ο Ερμής σε ορθή φορά σε βοηθάει να δώσεις λύσεις σε ό, τι σε απασχολούσε δυσάρεστα το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Βρίσκεις κάποια θέματα ιδιαίτερα, που με τον τρόπο που σου τα παρουσιάζουν, αυξάνουν την πρόθεσή σου για κοινωνικές επαφές και προβολή. Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται ακόμα στο ζώδιό σου, σε βοηθούν πάρα πολύ σε αυτό.
Ερωτικά: Δεν συνηθίζεις να είσαι ζηλιάρης/α ή κτητικός/ή, γιατί από τη φύση σου, δεν σου είναι εύκολο να φανερώνεις τα συναισθήματά σου. Παρ' όλα αυτά, η μέρα είναι εξαιρετικά ευοίωνη για σένα. Κοίταξε να το εκμεταλλευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη ένταση και άγχος και ίσως νιώσεις ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου τρέμει. Παρ' όλα αυτά, η εύνοια του Δία σίγουρα θα σου δείξει και έναν άλλο, καλύτερο δρόμο.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Χειρίζεσαι πολλές υποθέσεις τις οποίες βλέπεις ότι τις καταφέρνεις και μάλιστα με ένα τρόπο μοναδικό. Γι αυτό μπορείς να χαλαρώσεις και να νιώσεις ασφάλεια. Πάντως, αν προσπαθήσεις σήμερα, θα μπορέσεις να κλείσεις εύκολα όλες τις εκκρεμότητες που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα η οποία σίγουρα θα είναι καλύτερη από άλλες φορές και αυτό θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική ηρεμία. Από τα τέλη του καλοκαιριού και μετά, έρχονται καλύτερες μέρες για σένα, οι οποίες θα σου καλύψουν συναισθηματικά πολλές σου ανάγκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να αφήσεις κάτι επειδή δεν πήγε καλά αμέσως, γιατί η διαίσθησή σου λέει πως πρέπει να επιμείνεις περισσότερο κι αυτό σίγουρα θα σου εξασφαλίσει χρήματα και μελλοντικές ευκαιρίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/75409-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-14-6#ixzz3d1dRp7Kb

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X