Προπονητής και «βόμβα»

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει προχωρημένες επαφές με πολλούς από τους προπονητές που έχουν προταθεί και είναι πλέον ώρα να επιλέξει τον άνθρωπο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στη διατήρηση των εγχώριων κεκτημένων, στη διεθνή διάκριση αλλά και στη δημιουργία μιας πολύ ισχυρής και ποιοτικής ομάδας. 
 
Ο νέος τεχνικός που μπορεί να είναι και όνομα-έκπληξη θα έχει υποστήριξη με ένα πολύ δυνατό ρόστερ, καθώς ο Ολυμπιακός μπαίνει σε τελικές συζητήσεις για να μπορέσει να φέρει μεγάλα αστέρια και πολύ καλούς νέους παίκτες από τον διεθνή χώρο ώστε να πλαισιώσουν το υπάρχον υλικό.
 
Για το θέμα προπονητή αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ με τους Εσκριμπά και Γιολ να μην είναι πρώτες λύσεις και με περιπτώσεις που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα να έχουν σοβαρές πιθανότητες. Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί, όπως είχε γράψει προ ημερών το pamesports και ο Μίρον Μαρκέβιτς της Ντνίπρο. 
 
Όσον αφορά στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός πάει για να κάνει μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Στην Βουλγαρία είναι έντονη η φημολογία πως ετοιμάζονται ανακοινώσεις για τον Μπερμπάτοφ που λέγεται ότι φτάνει άμεσα στην Αθήνα. Έχουν προταθεί και ακούγονται αστέρια όπως ο Ροναλντίνιο και ο Πάτο από την Βραζιλία. 
 
Την ώρα που στην Ιταλία γίνεται καθημερινά λόγος για προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ντουμπιά της Ρόμα και στην Γαλλία ότι έχει προβάδισμα για τον Κακουτά της Τσέλσι. Ενώ η δική του προσφορά στην Εστουντιάντες για τον Καρίγιο παραμένει η καλύτερη απ’όσες έχουν γίνει παρά το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων.

Σχετικά άρθρα