Άργησε γιατί…βιάζεται

Ο Ολυμπιακός το ψάχνει από χίλιες μεριές για το νέο προπονητή της ομάδας και εξαντλεί το χρονικό περιθώριο για την απόφασή του καθώς ο νέος τεχνικός θα αναλάβει αυτή την εβδομάδα και θα έχει μπροστά του άλλες τρεις για να σχεδιάσει το ρόστερ και να οργανώσει την προετοιμασία μέχρι την έναρξή της, στις 5 Ιουλίου.
 
Η ερυθρόλευκη διοίκηση φροντίζει να έχει τους λιγότερους δυνατούς άμεσους μπελάδες ο νέος προπονητής, με την έννοια ότι έχει ήδη κανονίσει τα πάντα για την προετοιμασία και έχει κλείσει τα πρώτα δυνατά φιλικά, με το τουρνουά στην Τουρκία απέναντι σε Γαλατά, Μαρσέιγ και Μπέτις. Παράλληλα, έχει κάνει σαρωτικές μεταγραφικές κινήσεις από την εγχώρια αγορά, αλλά και προχωρημένες επαφές με παίκτες και ατζέντηδες από τον διεθνή χώρο, ώστε να παρουσιάσει στο νέο τεχνικό ένα δυνατό προσχέδιο μεταγραφικών επιλογών. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να βρει η ομάδα έναν προπονητή μακράς διάρκειας στον πάγκο της. Κάποιον σαν τον Βαλβέρδε ή τον Μίτσελ, δηλαδή μια προσωπικότητα που θα είναι στο τιμόνι για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα παραστεί η ανάγκη νέας αναζήτησης σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
 
Τέτοιο προπονητή δεν τον παραγγέλνεις κι έρχεται. Πρέπει να το ψάξεις καλά και να μειώσεις όσο μπορεί να είναι δυνατό το ρίσκο της επιλογής. Αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι ο Περέιρα δεν ήταν αυτός που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος για τον τεχνικό μακράς πνοής και έμπνευσης που στοχεύει για την ομάδα. 
 
Ο Ολυμπιακός βιάζεται να φέρει στον Πειραιά τον μάνατζερ προοπτικής και γι΄αυτό έχει καθυστερήσει και ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια για καθεμιά από τις προτάσεις που έχει στο συρτάρι του.

Σχετικά άρθρα