Πρώτη συγκέντρωση στις 26 Ιουνίου

Στις 16 Ιουλίου θα παίξει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα ο ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο και ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία είναι περιορισμένος. Το παράδοξο είναι πως όταν τελείωσαν τα πλέι οφ οι παίκτες ενημερώθηκαν πως θα επιστρέψουν την 1η Ιουλίου στην δράση. Και λέμε παράδοξο γιατί, εφόσον συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχαν μόλις 15 ημέρες για να προετοιμαστούν πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι αφενός και για όλη την σεζόν που ακολουθεί αφετέρου.
Τελικά με την παρέμβαση του Αρνεσεν που συζήτησε το θέμα με τον Αγγελίδη, ο Παντελης Κωνσταντινίδης ενημέρωσε τους παίκτες πως θα πρέπει να επιστρέψουν στις 26 Ιουνίου στην βάση τους. Και πάλι όμως, αυτή η ημερομηνία δεν ισχύει για τους διεθνείς, δηλαδή τον Τζιόλη, τον Ράτς, τον Μακ, τον Κάτσε που θα προσέλθουν λίγες ημέρες αργότερα.
Θα περίμενε κανείς η προσέλευση των παικτών και η προετοιμασία να αρχίσει τουλάχιστον από τις 22-23 Ιουνίου για να υπάρχει (έστω και για λίγες ημέρες) μεγαλύτερο διάστημα για την προετοιμασία.
Ουτως ή άλλως και στην Ολλανδία, στο Αρνεμ, όπου θα βρεθεί η ομάδα, η παραμονή των μελών της αποστολής δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ξεπερνά τις 15 ημέρες. Ίσως είναι και λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση η προετοιμασία αρχίζει για τον ΠΑΟΚ στις 26 Ιουνίου. Και προβλέπεται μια ιδιαίτερα επίπονη αγωνιστική σεζόν.
 

Σχετικά άρθρα