Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Θεραπείες υπογονιμότητας: Προβλήματα που δημιουργούν στο σεξ
Θεραπείες υπογονιμότητας: Προβλήματα που δημιουργούν στο σεξ  thumbnail

Θεραπείες υπογονιμότητας: Προβλήματα που δημιουργούν στο σεξ

Είναι συχνό φαινόμενο η εμφάνιση προβλημάτων στο σεξ, σε ζευγάρια που κυνηγούν τη γονιμότητα;


Απαντά 


Υπολογίζεται ότι περίπου τα μισό ζευγάρια από αυτά που κυνηγούν τη γονιμότητα με εξετάσεις και θεραπείες αποκτούν στην πορεία και κάποιο πρόβλημα στο σεξ. Οι άντρες φαίνεται πως είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε τέτοιου είδους προβλήματα σε σχέση με τις γυναίκες.


Γιατί οι Θεραπείες υπογονιμότητας δημιουργούν συχνά στα ζευγάρια και πρόβλημα στο σεξ;


Στην περίπτωση αυτή τα ζευγάρια νοιώθουν ότι η ιατρική παρεμβαίνει και ρυθμίζει θέματα πολύ προσωπικά, που έχουν σχέση με το πότε θα κάνει έρωτα το ζευγάρι, κάτω από ποιές συνθήκες, ηοιούς κανόνες κ.λ.π. Το ίδιο άλλωστε το κυνήγι της γονιμότητας δημιουργεί πρόσθετο άγχος.


Ποιες θεραπείες υπογονιμότητας έχουν συχνότερα αρνητικές επιδράσεις στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού;


Κυρίως οι θεραπείες που εφαρμόζονται στον άντρα και εκείνες που διαχωρίζουν το σεξ από τη γονιμότητα. Τέτοιες είναι οι θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως τη σπερματέγχυση και την εξωσωματική γονιμοποίηση.


Μπαρεί να θεραπεύσει ένα ζευγάρι ένα πρόβλημα γονιμότητας και ταυτόχρονα και ένα πρόβλημα στο σεξ;


Η ταυτόχρονη αντιμετώπιση είναι σχεδόν αδύνατη. Καλύτερα είνοι να σιομστήσει για ένα διάστημα το κυνήγι της γονιμότητας και να επιλύσει το πρόβλημα στο σεξ Στη συνέχεια, με ανανεωμένη τη σχέση και χωρίς πρόβλημα στο σεξ, να συνεχίσει τη θεραπεία υπογονιμότητας Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κοι αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες η επίτευξη εγκυμοσύνης αποκοθιστά αυτόματα και τη σεξουαλική λειτουργία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X