Καταπληκτικές φλογέρες με τυρί!

<p><strong>ΥΛΙΚΑ (για 15-18 κομμάτια)</strong></p>
<p>½ πακέτο Φύλλο κρούστας για πίτες</p>
<p>300 γρ. φέτα, σε μικρά κομμάτια</p>
<p>300 γρ. ανθότυρο, σε μικρά κομμάτια<br /><br />300 γρ. γραβιέρα Νάξου, χονδροτριμμένη <br /><br />2 αβγά<br /><br />1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο<br /><br />φρεσκοτριμμένο πιπέρι <br /><br />λίγο ε.π. ελαιόλαδο για την επάλειψη του φύλλου και του σκεύους<br /><br /><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong><br /><br />1 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα αβγά και τον δυόσμο. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προθερμαίνουμε  τον φούρνο στους 220°C.<br /><br />2 Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 3 μακρόστενες λωρίδες πλάτους περίπου 10 εκ. Με ένα πινέλο λαδώνουμε την κάθε λωρίδα. Βάζουμε στην άκρη τους από 1 κουταλιά της σούπας γέμιση.</p>
<p>3 Τυλίγουμε σε ρολάκια διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα για να μην ξεχειλίσει η γέμιση, ακριβώς όπως τυλίγουμε τα ντολμαδάκια. Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 15 λεπτά.</p>
<p> </p>
<p>www.tovima.gr</p>

Σχετικά άρθρα