Χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

 
Ο προπονητής της Πολωνίας Ανταμ Ναβάλκα απεκλεισε απο την αποστολη τους βασικούς επιθετικούς Λεβαντόφσκι ( Μπάγερν) και Κοβνάτσκι ( Λεχ Πόζναν) τον μέσο Κρικόβιακ (Σεββίλης ) τον αμυντικό Πίστσεκ (Ντόρτμουντ) και τον τερματοφύλακα Φαμπιανσκι (Σουόνσι).
Επίσης μετά απο αίτημα του προπονητή της Λέγκια Χενικ Μπεργκ για λόγους ξεκουρασης απεκλεισε τους ποδοσφαιριστές της Λεγκια Γιοντλόβιεκ Μπρός και Κούχαρτσικ.
Ο Ναβάλκα ανακοίνωσε τους 11 που θα ξεκινήσουν στο αγώνα κόντρα στην εθνική μας. Τερματοφύλακας θα ξεκινήσει ο Μπόρουτς (Μπορνμουθ) και θα συνεχίσει στο δεύτερο μερος ο Σέσνι( Αρσεναλ). Ο Τσιονεκ (Μόντενα) δεξιά και ο Κομορόβσκι ( Τέρεκ Γκρόζνι) αροστερά στα πλαγια της άμυνας. Γκλίκ ( Τορίνο ) και Πάζνταν ( Γιαγκελόνια ) θα είναι οι δυο στόπερ της ομάδας.Αμυντικά χαφ οι Μπορουσιουκ ( Λεχια Γκντανσκ) και Λινάτι (Λεχ Πόζναν). Στη μεσαία γραμμή και απο δεξιά προς τα αρισφερά θα παραφαχθούν οι Μπλαζικόφσκι ( Ντόρτμουντ) Ζιελίνσκι (Εμπολι) και Κροσίτσκι (Ρεν). Ο Μίλικ ( Αγιαξ) θα είναι ο κεντρικός επιθετικός στη διάταξη 4-2-3-1 με την οποία θα παραταχθει η Πολωνία λόγω της απουσίας του κορυφαίου επιθετικού της Λεβαντόφσκι. Η Πολωνία αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2 με τον Λεβαντόφσκι στο σχήμα της.
 

Σχετικά άρθρα