Σλούκας: «Σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό»

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως πριν λάβει την απόφαση για το μέλλον του θα μιλήσει αρχικά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σχετικά με το πλάνο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και εν συνεχεία με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και ξεκαθάρισε πως το οικονομικό σκέλος βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.
Οι δηλώσεις του στη “Live Sport”:
Για το πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ποιοτική και πολύ έμπειρη ομάδα και γνωρίζαμε ότι δεν επρόκειτο να καταθέσει τα όπλα. Το ότι καταφέραμε και τον κερδίσαμε τρεις συνεχόμενες φορές δεν σημαίνει πως είχαμε εύκολο έργο. Απλά ήμασταν πιο έτοιμοι, πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε καλύτερο πλάνο και φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Για την πίκρα του κυπέλλου: «Η αλήθεια είναι πως μας πόνεσε πάρα πολύ η απώλεια του Κυπέλλου. Στη συνέχεια έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, ήρθε νέος προπονητής, μπήκαμε σε νέα διαδικασία, πεισμώσαμε. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, βελτιωθήκαμε, αλλάξαμε πλάνο και στο τέλος καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά θεωρώ πως είναι μία πετυχημένη χρονιά, καθώς κατακτήσαμε τον βασικό στόχο μας, ενώ φτάσαμε και μέχρι τον τελικό της Euroleague».
Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω αν θα μείνω. Ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις. Πρώτα, πάντως, θα συζητήσω με τον προπονητή μου, Γιάννη Σφαιρόπουλο, για το πλάνο της νέας χρονιάς κι από εκεί και πέρα θα μιλήσω με τους προέδρους για το οικονομικό, το οποίο θεωρώ πως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ποτέ δεν κοίταξα πρώτα τα χρήματα. Βέβαια, είμαι και επαγγελματίας».
Για τον Σφαιρόπουλο: «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ στην αρχή με τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Μιλάμε για έναν καταξιωμένο προπονητή. Έχει εμπειρία, είναι δουλευταράς και προετοιμάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Το σημαντικότερο που έχει, όμως, είναι πως δίνει ψυχολογία στους παίκτες, κάτι το οποίο δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί προπονητές. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός χτύπησε… φλέβα χρυσού».

Σχετικά άρθρα