Τον περιμένουν να υπογράψει

Στην Αθήνα περιμένουν σήμερα ή το αργότερο αύριο οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον Ράφικ Τζιμπούρ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal της επιστροφής του “Τρομοκράτη” στην “Ένωση” μετά από 4,5 χρόνια απουσίας.

Ο Αλγερινός επιθετικός και η διοίκηση του “δικεφάλου” ήταν χθες σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας από το πρωί, προκειμένου να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, η οποία είναι αλήθεια πως πέρασε από… σαράντα κύματα.

Ο Τζιμπούρ από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα επέμενε στο να υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο, όμως η ΑΕΚ δεν είχε και δεν έχει καμία διάθεση να ικανοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημά του.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως επειδή ο 31χρονος φορ θέλει διακαώς να επιστρέψει στην Αθήνα και στην ΑΕΚ (για αυτό άλλωστε δεν αποδέχθηκε την πολύ καλή πρόταση του ΑΠΟΕΛ), είναι πολύ πιθανό να δεχθεί τελικά την προϋπόθεση που βάζει η ΑΕΚ για συμβόλαιο 1+1 χρόνων και να υπογράψει. Σε όλα τα υπόλοιπα θέματα ανάμεσα στις δύο πλευρές (ετήσιες αποδοχές και bonus), υπάρχει πλήρη συμφωνία.

Σχετικά άρθρα