Το δώρο του Ολυμπιακού στον κόσμο τoυ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε στην κυκλοφορία συλλεκτικό μπλουζάκι, αναμνηστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το προσφέρει στον κόσμο του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Ο Ολυμπιακός μας είναι πρωταθλητής Ελλάδας για το 2014-2015 και φυσικά η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και του Official Olympiacos BC Store ήταν άμεση και ακαριαία προς τέρψιν αποκλειστικά και μόνο των φίλων της ομάδας.

Τη θαυμάσατε, απέσπασε τα εγκωμιαστικά σας σχόλια στην είσοδο της ομάδας μας στο παρκέ για την αποθέωση και φυσικά όλη η σειρά για το πρωτάθλημα 2014-2015 είναι άμεσα διαθέσιμη για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το συλλεκτικό μπλουζάκι, το καπέλο, το κασκόλ που φορούσαν οι παίκτες και οι προπονητές και φυσικά πολλά ακόμα προϊόντα από τη νέα πλούσια σειρά που φέρει ένα άκρως εντυπωσιακό σχέδιο σκιαγραφημένο από τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας μας είναι άμεσα διαθέσιμα για εσάς.

Όλη η σειρά λοιπόν, όπως επίσης και το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΝΙΚΕ που θα είναι άμεσα διαθέσιμο και αυτό, βρίσκεται ήδη στο κατάστημα του Official Olympiacos BC Store και στο e shop της επίσημης μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός”. 

Σχετικά άρθρα