Πρίφτης: «Δεν θέλουμε να τελειώσει η σεζόν την Τετάρτη»

Ο Άρης θα τα δώσει όλα για την νίκη σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη στην αυριανή (17/6, 19:30, NS2) αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την τέταρτη για την σειρά των αγώνων πλέι οφ για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με το σκορ 2-1 υπέρ του «Δικέφαλου». «Δεν θέλουμε να τελειώσει αύριο η σεζόν για μας», εξομολογήθηκε ο προπονητής των «κίτρινων» εν όψει της αυριανής συνάντησης που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» χωρίς θεατές στις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας του Άρη από τον τελευταία αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ. Η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών ολοκληρώνεται αύριο.

«Μετά την ήττα στον τρίτο αγώνα από τον ΠΑΟΚ, καλούμαστε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να οδηγήσουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς», δήλωσε αρχικά ο Πρίφτης και υπογράμμισε: «Οι δυσκολίες της είναι δεδομένες και μεγαλώνουν όσο αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Η κόπωση από την πολύ μεγάλη σε μάκρος σεζόν φέρνει νέους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον τέταρτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δε θέλουμε να τελειώσει αύριο η σεζόν για μας, αλλά το ερχόμενο Σάββατο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την 3η θέση. Στο σημείο που βρισκόμαστε, δε χωρούν τεχνικές αναλύσεις».

«Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο», εξήγησε ο κόουτς του Άρη και σχολίασε για την διεξαγωγή της συνάντησης «κεκλεισμένων των θυρών»: «Οι άδειες κερκίδες θα είναι και πάλι μπροστά μας. Εκτίουμε την τελευταία αγωνιστική της ποινής μας και εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία φορά που παίζουμε χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας».

Σχετικά άρθρα