Παρελθόν για την ΤΣΣΚΑ ο Ουίμς!

Παρελθόν αποτελεί ο Σόνι Ουίμς για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Οι δύο πλευρές έλυσαν συναινετικά την συνεργασία τους μετά το αίτημα του 29χρόνου Αμερικανού φόργουορντ να αναζητήσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Ο Ουίμς είχε συμβόλαιο μέχρι το 2017 με την ρωσική ομάδα, η οποία ξεκαθάρισε στον Αμερικανό φόργουορντ ότι δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου που αρχίζουν οι μεταγραφές στο ΝΒΑ.

«Πρέπει να αποχαιρετήσουμε ένα παίκτη που ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και είναι ο καλύτερος στην θέση του», δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν και τόνισε: «Κέρδισε τον σεβασμό μας και ευχόμαστε το όνειρό του για επιστροφή στο ΝΒΑ να γίνει πραγματικότητα».

Ο Ουίμς στις δικές του δηλώσεις ευχαρίστησε με όσους συνεργάστηκε την τελευταία τριετία: «Θέλω να πω ευχαριστώ στο κλαμπ και να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντρέι Βατούτιν και την Ναταλία Φουράεβα. Μαζί τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ και τους συμπαίκτες μου, για όσα περάσαμε στην Μόσχα. Ήταν κάτι ξεχωριστό». «Θέλω να δω τι ευκαιρίες μπορεί να προσφέρει το ΝΒΑ για την συνέχεια της καριέρας μου και ποτέ δεν θα κλείσω την πόρτα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο εκτιμώ και μου αρέσει πολύ», εξήγησε ο Αμερικανός φόργουορντ, που σε 176 αγώνες με την ρωσική ομάδα είχε μέσο όρο 12 πόντους και 3,1 ριμπάουντ.

Σχετικά άρθρα