Πριμ σολoμός και σούσι για τα Νησιά Φερόε

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής των Νήσων Φερόε, Άτλι Γκρέγκερσεν, σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό αποκάλυψε ότι ο χορηγός της Εθνικής των Φερόε έκανε δώρο σολoμό και σούσι για πριμ, λόγω της νίκης επί της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό “11 Freunde” με αφορμή το κατόρθωμα των διεθνών των Νήσων Φερόε, ζήτησε και πήρε συνέντευξη από τον βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας, ο οποίος περιέγραψε την επόμενη μέρα, μετά τη νίκη επί της Εθνικής μας ομάδας.

Η νίκη στον πρώτο γύρο επί της Ελλάδας ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορίας σας. Τώρα νικήσατε ξανά τους Έλληνες. Πόσα μνημεία σας έχουν φτιάξει;

“Κανένα από όσο ξέρω. Αλλά ο κόσμος έξω ακόμα γιορτάζει. Η νίκη επί της Ελλάδας ήταν εκπληκτική. Το 2-1 της Παρασκευής στο σπίτι μας ήταν ακόμα καλύτερο”.

Το γιορτάσατε δεόντως;

“Το γιορτάσαμε κι όχι μόνο λόγο της νίκης. Εγώ το γιορτάζω ακόμα, επειδή έχω γενέθλια. Για μένα το πάρτι μετά την νίκη σταμάτησε νωρίς. Στις 9 το βράδυ! Κάποιοι παίκτες μας όμως το πήγαν και λίγο πιο αργά. Χθες μίλησα με ένα συμπαίκτη μου, ο οποίος ακόμα και τώρα βγήκε έξω να πανηγυρίσει. Είμαστε ερασιτέχνες”.

Είναι αλήθεια ότι σας προσέφεραν δωρεάν ψάρια για να γιορτάσετε την νίκη;

“Ναι. Στην αρχή ήταν διαφήμιση από ένα χορηγό, ο οποίος έδινε δωρεάν σoλομό και σούσι για το γεγονός ότι ξανάνοιξε το στάδιο. Στους πανηγυρισμούς την επομένη της νίκης, ο χορηγός απλώς επανέλαβε την πράξη του”.

Σχετικά άρθρα