Σύσκεψη τεσσάρων ωρών για προπονητή

Δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς παρουσία του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, του προέδρου της ΠΑΕ Ιάκωβου Αγγελίδη, του αθλητικού διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν. Η σύσκεψη διήρκεσε τέσσερις ώρες, καθώς άρχισε λίγο μετά τις 20:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πρώτο και βασικό θέμα συζήτησης ήταν αυτό του προπονητή. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν έκαναν καμία αναφορά χθες το βράδυ για το αν υπάρχει συμφωνία με ξένο προπονητή. Απλά έλεγαν πως το κλίμα είναι θετικό, πως υπάρχει καλή διάθεση, όμως δεν ανακοίνωσαν το παραμικρό. Πάντως άνθρωποι προσκείμενοι στον μεγαλομέτοχο έλεγαν αργά χθες το βράδυ πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον νέο τεχνικό, που φέρει και την πλήρη έγκριση του Φρανκ Άρνεσεν.

Στη σύσκεψη έγινε αναφορά και σε παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ήδη έχει κάνει επαφές μαζί τους ο Άρνεσεν για να τους φέρει στην Τούμπα. Η ενίσχυση της ομάδας είναι κύρια ευθύνη του αθλητικού διευθυντή σε συνεργασία με τον προπονητή που θα προσληφθεί από τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα