Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Γιατί "είναι στα πατώματα" ο Γ.Βαρουφάκης;
Γιατί "είναι στα πατώματα" ο Γ.Βαρουφάκης; thumbnail

Γιατί "είναι στα πατώματα" ο Γ.Βαρουφάκης;

Με το smart phone στο χέρι καθήμενος στο πάτωμα και με μια coca cola light άκουσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.  Στο έδρανο δίπλα του βρισκόταν ο Κωσταντίνος Τσουκαλάς και ο Νάσος Αθανασίου.     


Σε αντίθεση με τον Γιάνη Βαρουφάκη που ήταν μπροστά μπροστά ο Παναγιώτης Λαφάζανης βλοσυρός κάθισε στα ορεινά.  Ο πρωθυπουργός κάθισε στα έδρανα μαζί με τους βουλευτές και η Θεανώ Φωτίου σπεύδει να  του δείξει την κάρτα αλληλεγγύης.


   Ο πρωθυπουργός δέχεται ένα σφικτό εναγκαλισμό και τις «συμβουλές» του Αλέξη Μητρόπουλου.Η επιβλητική πρόεδρος της Βουλής μπαίνει στην αίθουσα μαζί με τους φακέλους της.  Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης εισέρχεται για την ομιλία του πρωθυπουργού με το σακάκι ανάρριχτα στον ώμο    Ο Αλέκος Φλαμπουράρης συνομιλεί με τον Γιώργο Βαρεμένο  Δρίτσας, Μιχελογιαννάκης, Πάντζας, Μπαλάφας    Κώστας Λαπαβίτσας  


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X