Έκλεισε ο Τζιμπούρ!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πάει αυτή την ώρα στο ΟΑΚΑ για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος!

Το σίριαλ με την απόκτηση του “Τρομοκράτη” έφτασε στο τέλος του. Ο Τζιμπούρ ο οποίος ήρθε σήμερα στην Αθήνα, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον “Τίγρη” τα τελευταία 24ωρα και παρότι ο ΑΠΟΕΛ έκανε ρελάνς για να τον πείσει να παραμείνει στο ρόστερ του, επέλεξε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, όπου -όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον ΑΝΤ1- έχει αφήσει κάποιες… εκκρεμότητες ανοιχτές από την προηγούμενη θητεία του.

Ο Τζιμπούρ ήθελε κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η ΑΕΚ ήταν ανένδοτη σε αυτή την προοπτική. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ο “Τρομοκράτης” πείστηκε να υπογράψει για 1+1, ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει ότι στην περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, η ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνει αυτόματα!

Ο Τζιμπούρ θα λάβει περίπου 350.000 ευρώ, για τη μονοετή συνεργασία του με την “Ένωση”. Σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα bonus τα οποία είναι αρκετά. Για κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, για έξοδο στο Champions League και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ της Super League.

Πλέον η ΑΕΚ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλες υποθέσεις καθώς εκκρεμούν αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως στη θέση του τερματοφύλακα, του αριστεροπόδαρου στόπερ, του αριστερού μπακ και ενός ακόμα ακραίου…

Σχετικά άρθρα