Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Σεξ: Το κόλπο με τις 9 διεισδύσεις του πέους
Σεξ: Το κόλπο με τις 9 διεισδύσεις του πέους thumbnail

Σεξ: Το κόλπο με τις 9 διεισδύσεις του πέους

Δεξιοτεχνία το μυστικό της ηδονής


Η λεπτότητα και ο σεβασμός στον άλλο αποτελεί μέρος της παράδοσης των Κινέζων, αλλά όχι δυστυχώς και της δικής μας. Οι Κινέζοι εραστές δεν λειτουργούν με το άγχος της επίδοσης και της υποχρέωσης στην εκσπερμάτιση και τον οργασμό, στοιχεία που αποτελούν τα εκ των ων ουκ άνευ στο κρεβάτι τns Δύσης.


Πρακτικές για λίμπιντο στο ζενίθ


Στην Κίνα, από το πάλαι ποτέ μέχρι σήμερα, διδάσκονται μια σειρά από πρακτικές που έχουν ως αντικειμενικό τους σκοπό την αύξηση της λίμπιντο και την αντιμετώπιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών.


Το μασάζ με αιθέρια έλαια και ασκήσει qi-gong χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση περιστασιακών καταστάσεων έλλειψης τns ερωτικής επιθυμίας, διαταραχών  του άνδρα ή της γυναίκας.


Και σέξι τεχνικές


Διδάσκονται τεχνικές που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Αυτές οι τεχνικές ελέγχου αναπτύχθηκαν και διαφυλάχτηκαν από τους ταοϊστές. Αρχικά οι τεχνικές αυτές είχαν ως  σκοπό τους να ξυπνήσουν την ενεργειακή συνείδηση του σώματος και περιλάμβαναν ασκήσεις  αναπνοής  και μυϊκές.. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης οι Κινέζοι γιατροί συστήνουν στους εραστές βαθιές αναπνοές, ώστε να χαλαρώνουν και να κινούν τη λεκάνη και το περίνεο με ελεγχόμενο τρόπο, διατηρώντας έτσι το επίπεδο της διέγερσης.


Εννιάμερο: η πιο διάσημη τεχνική


Η πιο «διάσημη» κατά το σεξ τεχνική που κοντρολάρει τη διέγερση και τη διατηρεί στα επιθυμητά επίπεδα -απόλαυση, αλλά όχι εκσπερμάτιση- ονομάζεται «εννιάμερο». Ιδού πώς την περιέγραψε ο βασιλιάς Χουάνγκ-Τι, πριν από 3.000 χρόνια: Κάνετε εννιά ελαφρές ωθήσεις στην επιφάνεια, οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες με την αναπνοή, και εν συνεχεία κάνετε μια βαθύτερη ώθηση μέσα στον κόλπο. Η πρακτική αυτή θα σας δώσει τη μέγιστη απόλαυση.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X