Νεύρα, αποβολές και… ξερή η Βραζιλία (videos)

Σε μπελάδες μπήκε η Βραζιλία σχετικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Η “Σελεσάο” ηττήθηκε με 1-0 από την Κολομβία στο “Estadio Monumental” για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στο ματς κόντρα στην Βενεζουέλα. Η ομάδα του Ντούνγκα, ο οποίος υπέστη την πρώτη ήττα από την ημέρα που ανέλαβε, προβλημάτισε με την απόδοσή της και εγκλωβίστηκε από το έξυπνο παιχνίδι των Κολομβιανών. Οι “Καφετέρος” πίεσαν από το πρώτο λεπτό και στο 36′ κατάφεραν να προηγηθούν όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Βραζιλίας, ο Μουρίγιο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Η “Σελεσάο” επιχείρησε να αντιδράσει και μετά από τη φάση με τον Νεϊμάρ και την απόκρουση του Όσπινα, στο 57′ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Φιρμίνιο σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Νεϊμάρ αντίκρισε κόκκινη κάρτα για κουτουλιά στον Μουρίγιο ενώ και ο Μπάκα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια καθώς έσπρωξε τον άσο της Μπαρτσελόνα.
Βραζιλία: Τζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Ελίας (76′ Ταρντέλι), Φρεντ (46′ Κουτίνιο), Γουίλιαν (69′ Ντάγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.
Κολομβία: Οσπίνα, Ζούνιγα, Ζαπάτα, Μουρίγιο, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Βαλέντσια (80′ Μεχία), Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Τεόφιλο Γκουτιέρες (76′ Μπάκα), Φαλκάο (69′ Ιμπάρμπο).
Η 2η αγωνιστική:Βραζιλία – Κολομβία 0-1Περού – Βενεζουέλα (18/6)
Η βαθμολογία1. Βενεζουέλα 3*2. Βραζιλία 33. Κολομβία 34. Περού 0**Ματς λιγότερο 
Η 3η αγωνιστική (21/6)Κολομβία – ΠερούΒραζιλία – Βενεζουέλα 

Σχετικά άρθρα