Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τι συζήτησαν Βαρουφάκης και Γκουρία;
Τι συζήτησαν Βαρουφάκης και Γκουρία; thumbnail

Τι συζήτησαν Βαρουφάκης και Γκουρία;

Στον τραπεζικό τομέα, στο χονδρικό εμπόριο, στις κατασκευές και την καλύτερη εξυπηρέτηση από τις δημόσιες υπηρεσίες θα επικεντρωθούν οι μεταρρυθμίσεις, όπως συζήτησαν κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης και ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και των τεχνικών κλιμακίων που συνεργάζονται με την Ελλάδα, διήρκησε περίπου δυόμισι ώρες και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι δύο άντρες συζήτησαν την υλοποίηση μιας σειράς μεταρρυθμίσεων που η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να εισάγει σε διάφορους τομείς των πολιτικών της.


Επίσης, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, «μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για την αγορά εργασίας, τις συντάξεις, την καταπολέμηση της διαφθοράς, και τις προμήθειες στο Δημόσιο, και συμφώνησαν για τα επόμενα βήματα αυτής της συνεργασίας, και το χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή και την επίβλεψη αυτών των μεταρρυθμίσεων».


 


 


http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X