Αληθινή ερωτική ιστορία: «Ο 70άρης που απατά τη γυναίκα του με 45άρα»!

Έμπλεξα με έναν 70άρη παντρεμένο από μοναξιά και απογοήτευση. Eίμαι 45. Κάθε φορά που του εκφράζω τα συναισθήματα μου ότι δηλαδή είμαι ερωτευμένη μαζί του ή θέλω να έρθει κάποια μέρα σπίτι που δεν έχω εκτάκτως δουλειά, προκαλεί καβγάδες και φεύγει.

Μια από τις φορές που χωρίσαμε ήταν γιατί μαγείρεψα φαγητό στο σπίτι δυο τρεις φορές. Ενώ ο ίδιος μου είχε πει πως θέλει μαγειρευτό φαγητό και είπε πως τον καταπιέζω, έχει κάνει σχέσεις μακροχρόνιες στη ζωή του μιας και με τη γυναίκα του είναι παντρεμένος από τα 25 του.

Τι σόι άνθρωπος είναι αυτός;

Δεν είχαν, όπως είπε, σεξουαλικές επαφές από τα 35 λόγω υγείας εκείνης και μιας επέμβασης. Ποτέ όμως, δεν είπε να χωρίσει ούτε σε σχέση του που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια. Ο ίδιος μου έχει πει πως δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στη ζωή του και ο μόνος του έρωτας είναι η δουλειά του.

Τι σόι άνθρωπος είναι αυτός που εξαφανίζεται μόλις του λες «σε αγαπώ» και σε κατηγορεί όταν τον φροντίζεις; Τι ψυχολογικά κουβαλάει;

sex

Στο ερώτημα απαντά η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη

Πολύ συχνά οι συνθήκες τις ζωής , τα βιώματα και ο τρόπος που έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις μας οδηγούν σε αδιέξοδο και απομόνωση. Τα συναισθήματα σε αυτές τις καταστάσεις είναι μοναξιά, θλίψη απογοήτευση και απόγνωση.

Αυτά με τη σειρά τους θα μας οδηγήσουν να κάνουμε λανθασμένες επιλογές και να πνιγόμαστε μέσα σε αυτές. Δες τις πραγματικές σου επιθυμίες και μη μένεις άλλο σε απεγνωσμένες καταστάσεις που μόνο σε περισσότερο βούλιαγμα μπορούν να σε οδηγήσουν.

Να εστιάσεις σε εσένα

Προφανώς ο άνθρωπος που περνάς κάποιο χρόνο μαζί του, καθώς αυτό που περιγράφεις δεν μπορεί να οριστεί ως  σχέση, έχει και εκείνος τις δυσκολίες του. Εδώ όμως έχεις να εστιάσεις σε εσένα και στο πώς μπορείς εσύ να πας τη ζωή σου διαφορετικά.

Αντί να αναλώνεσαι προκειμένου να καταλάβεις και να φροντίσεις κάποιον άνθρωπο, επίλεξε να φροντίσεις, να προσέξεις, και να ακούσεις πιο προσεχτικά τον εαυτό σου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ρώγες: Πώς υγραίνεται ο κόλπος της όταν παίζεις μαζί τους

Γονείς προσοχή: Σεξ στα σχολεία από τα 12 – Γιατί είναι όλα τόσο κυνικά;

Οι 6 πιο ντροπιαστικές καταστάσεις στο σεξ! Σου έχει συμβεί;

Μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν squirting την ώρα του σεξ;

Τα 5 παιχνίδια στο σεξ που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις

Απιστία στην οικογένεια: Όταν ο σύζυγος παρατά γυναίκα και παιδιά

Σχετικά άρθρα