Αρχική / More / Αθλητικά / Παραδόθηκαν δυο στην Αργεντινή
Παραδόθηκαν δυο στην Αργεντινή thumbnail

Παραδόθηκαν δυο στην Αργεντινή

Εξελίξεις είχαμε στην έρευνα για την διαφθορά στις τάξεις της FIFA, καθώς παραδόθηκαν στις Αρχές της πατρίδας τους οι Αργεντινοί επιχειρηματίες, Ούγκο και Μαριάνο Χίνκις, τους οποίους αναζητούσαν οι αντίστοιχες υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών…

Οι εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο 70χρονος Ούγκο Χίνκις και ο 40χρονος γιός του, μαζί με άλλον έναν Αργεντινό επιχειρηματία, τον 50χρονο Αλεχάντρο Μπουρσάκο, συνωμότησαν για να εξασφαλίσουν και να διατηρήσουν, μέσω δωροδοκιών με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, προσοδοφόρα συμβόλαια τηλεοπτικών δικαιωμάτων από περιφερειακές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες.

Ο Μπουρσάκο, ο οποίος παραδόθηκε στις 9 Ιουνίου στην αστυνομία στη βόρεια Ιταλία, ήταν πρόεδρος της εταιρείας αθλητικού μάρκετινγκ στην Αργεντινή «Torneos y Competencias».

Από την πλευρά τους οι Χίνκις ελέγχουν την «Full Play», μια άλλη επιχείρηση που ασχολείται με τα αθλητικά ΜΜΕ και το μάρκετινγκ με έδρα στην Αργεντινή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X