«Όλη η Πάτρα μια παρέα για τον Απόλλωνα»

«Η Πάτρα είναι μια μπασκετούπολη και ο Απόλλωνας είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα με τόσο δυνατό χορηγικό πρόγραμμα, πάνω ίσως και από παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, κρίνοντας με αναλογικά στοιχεία», επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης στην βραδιά χορηγών του Απόλλωνα Carna.
 
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι «Φρουροί της Αχαΐας» για να τιμήσουν τους χορηγούς που τους στήριξαν την σεζόν 2014-15, αλλά και όλες τις ομάδες της Πελοποννήσου για τις επιτυχίες τους (τον Κόροιβο για την πρόκριση στα πλέι οφ και την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τον Αρκαδικό για την άνοδο στην Α1, τον Προμηθέα Πάτρας για τον προβιβασμό στην Α2, τον Εσπερο ΑΟΠΑ για την άνοδό στη Β’ Εθνική και τον Γλαύκο για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική), ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε: «Η Πάτρα διαθέτει εκπληκτικό γήπεδο με εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα με εγκαταστάσεις με χαρακτηριστικά Ευρωλίγκας». 
 

 
Ο κ. Χαλβατζάκης προέτρεψε επιχειρήσεις και χορηγούς να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Απόλλωνα Carna: «Ο Απόλλων είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα πάνω ίσως και από πιο παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, κρίνοντας με αναλογικά στοιχεία, με τόσο δυνατό χορηγικό πρόγραμμα. Ολη η πόλη της Πάτρας είναι μια παρέα με τον Απόλλωνα. Μιλάμε για μια μπασκετούπολη. Αγαπά και στηρίζει το άθλημα μας. Εχει πολλά γήπεδα και ομάδες που ενδιαφέρονται για το μπάσκετ. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται ο Απόλλων». 
 
«Για παράδειγμα ο νέος φωτισμός του κλειστού γηπέδου με LED είναι στις προδιαγραφές και στα χαρακτηριστικά που ζητάει η Ευρωλίγκα», εξήγησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. «Αυτό και μόνο δείχνει τα βήματα προόδου που έχει κάνει, αλλά και πόσο περισσότερο μπορεί να προοδεύσει. Προσωπικά τον Απόλλωνα θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου».
 

Από αριστέρα ο θρύλος του Απόλλωνα Πάτρας Κώστας Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Φίλιππος Καμίσης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης
 
Ο κ. Χαλβατζάκης αναφέρθηκε στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής χρονιάς 2014-15, το οποίο χαρακτήρισε το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων λέγοντας: «Φέτος είχαμε ρεκόρ 15ετίας στα εισιτήρια και τα στοιχεία με τις τηλεθεάσεις που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν ότι ο κόσμος επιστρέφει στο μπάσκετ. Και επειδή βρίσκομαι στην Πάτρα να πω ότι ο Απόλλων είναι μια από τις ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις με τα εισιτήρια και αυτή είναι η δύναμή του και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να επενδύσει. Να φροντίσει ο κόσμος να τον στηρίξει ακόμη περισσότερο».
 

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστο Λαγό
 
Στην ομιλία του στην εκδήλωση για την βραδιά των χορηγών του Απόλλωνα Carna ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Φίλιππος Καμίσης, τόνισε: «Η φετινή χρονιά δύσκολη σε διάφορα επίπεδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο η χρονιά γλυκόπικρη γεύση. Χαρά για τη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου και πικρή γεύση που διάφορες ατυχίες δεν μας άφησαν να κάναμε τα βήματα παραπάνω που θα θέλαμε. Το μεγαλείο του Συλλόγου είναι να ενώνει και να μην διαιρεί. Μπροστά μας νέα χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις που για να υλοποιηθούν χρειάζεται η στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της Πάτρας. Καλούμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το σύνθημα, μια πόλη μια ομάδα, μία οικογένεια».

Σχετικά άρθρα