Πήρε Βάιζερ η Χέρτα

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Χέρτα, καθώς η ομάδα του Βερολίνου απέκτησε τον Μίτσελ Βάιζερ, από την Μπάγερν Μονάχου, με τις δυο πλευρές να υπογράφουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας… Ο 21χρονος μέσος, παρά τι 13 συμμετοχές του με την φανέλα των Βαυαρών, δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα! Να θυμίσουμε πως ο Βάιζερ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, όσο καιρό φόρεσε την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.
Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Βερολίνου, Μίχαελ Πρεετζ είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Μίτσελ είναι ένας νεαρός σπουδαίος παίκτης. Αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πτέρυγα και διακρίνεται για την ταχύτητα του, στοιχεία τα οποία και μας οδήγησαν στην απόκτηση του». Η Μπάγερν Μονάχου, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, αποχαιρέτησε τον πρώην, πλέον, παίκτη της, ευχόμενη καλή τύχη στο Βερολίνο.

****
Την ίδια, παρελθόν από την Άρσεναλ, αποτελεί ο Ρίο Μιγιαίτσι και ο Σάμι Αζαγί, παίκτες που θα συνεχίσουν την καριέρα του στην Σαν Πάουλι, ομάδα της β’ κατηγορίας στην Γερμανία.
Ο 22χρονος Μιγιαίτσι αποκτήθηκε από τους «κανονιέρηδες» το 2011, αλλά δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να περιπλανάται συνεχώς ως δανεικός, στις Φέγενορντ, Μπόλτον, Γουίγκαν, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Τώρα έμεινε ελεύθερος. Ο Μιγιαίτσι τέσσερα χρόνια στην Άρσεναλ αγωνίστηκε μόλις επτά φορές με τους «κανονιέρηδες», χωρίς να καταφέρει να σκοράρει σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα