Απαντήσεις με μεταγραφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πολύ δυνατή μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού και να απαντήσει με αυτό τον τρόπο στις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα.
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει πρόεδρος σε ένα διοικητικό συμβούλιο που θα έχει πλέον ενεργό και ισχυρό ρόλο, με άμεση προτεραιότητα τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν με παίκτες πρώτης γραμμής από το εξωτερικό κατόπιν συνεργασίας με το νέο τεχνικό, τον Μάρκο Σίλβα.
Οι ανακοινώσεις για τον Πορτογάλο προπονητή αναμένονται την Δευτέρα, ενώ προχωρούν τα μεταγραφικά. Για την επίθεση, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί έναν ηχηρό στόχο για τους ερυθρόλευκους και υπάρχουν πληροφορίες ότι ο διάσημος Βούλγαρος στράικερ θα είναι το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα παραμένει πολύ θερμό το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο Ζόνατας, ενώ έχει προταθεί και ο Κολομβιανός Ζαπάτα της Νάπολι.
Ο Μάρκο Σίλβα έχει σε μεγάλη εκτίμηση για τη θέση του στόπερ τον συμπατριώτη του Λουίς Νέτο της Ζενίτ, παίκτη που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και τον περασμένο χειμώνα με εισήγηση τότε του Περέιρα. Για τον διεθνή στόπερ επιχειρείται ξανά προσπάθεια απόκτησής του, καθώς ο Γάλλος Μεξές είναι σε συζητήσεις με τη Μίλαν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Για τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά του οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά άρθρα