Θέλει… χρυσάφι για τον Σωκράτη

Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου… παίζει ψηλά στα μεταγραφικά σενάρια στην Γερμανία και στην Ντόρτμουντ και σύμφωνα με την «Bild» οι Βεστφαλοί παραχωρούν τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, αλλά συζητούν μόνο με προσφορά τουλάχιστον στα 18εκ. ευρώ… Εκτός από την Βόλφσμπουργκ, παίζουν… και ομάδες της Αγγλίας για την απόκτησή του!

Ο Γιούργκεν Κλοπ, που έφερε τον «Παπ» στην Ντόρτμουντ έχει φύγει από την γερμανική ομάδα, και από ότι φαίνεται ο Τόμας Τούχελ που ήρθε στην θέση του, είναι θετικός στο να δώσει ο σύλλογός του τον 27άχρονο άσο!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παίζει στη Ντόρτμουντ από το καλοκαίρι του 2013, καθώς αποτελούσε πόθο του Γιούργκεν Κλοπ. Όπως αναφέρει η «Bild», ο 41άχρονος τεχνικός της Ντόρτμουντ θεωρεί πως μπορεί να στηριχτεί στην άμυνα με τους Χούμελς, Σούμποτιτς, αλλά και τον Ματίας Γκίντερ. Να θυμίσουμε πως ο Σούμποτιτς επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2018!

Βέβαια, στην Ντόρτμουντ θέλουν να… βγάλουν από τον Έλληνα άσο, καθώς έχουν θέσει ως τιμή πώλησης τα 18εκ. ευρώ! Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι η Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρεται για τον Έλληνα διεθνή άσο. Η «Bild» αναφέρει ότι ο «Sokratis» έχει στα χέρια του προτάσεις (και) από την Αγγλία, «φωτογραφίζοντας» την Άρσεναλ.

Σχετικά άρθρα