Αρχική / More / Celebrity news / Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του ΣΚΑΙ- Επίθεση και σε Πρετεντέρη (βίντεο)
Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του ΣΚΑΙ- Επίθεση και σε Πρετεντέρη (βίντεο) thumbnail

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του ΣΚΑΙ- Επίθεση και σε Πρετεντέρη (βίντεο)

 "Τα κεντρικά δελτία "των ΜΜΕ της διαπλοκής που καταδυναστεύουν σαν νέες ερπύστριες τον ελληνικό λαό", είπε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.


"Όταν κατατίθενται τόσο σοβαρά πορίσματα την οποία έκαναν άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν, είναι πολύ απογοητευτικό, εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης να επιδιώκουν αντί να διαφωτιστούν από τα πορίσματα, να προκαλέσουν τρόμο και να γελοιοποιήσουν μία διαδικασία,  πάρα πολύ σοβαρή", ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής και κατέληξε ως εξής:


"Είπατε πως είστε από τον ΣΚΑΙ; Παρακολουθούμε με φρίκη, πολλές φορές, το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω τίποτα προσωπικά- όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση.


Είναι πραγματικά απογοητευτικό οι εκπρόσωποι της ενημέρωσης και δεν μιλώ για τους επιχειρηματίες, να προσπαθούν να δημιουργήσουν σκηνικό τρομοκράτησης του λαού, σύγχυση και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση και να εντείνουν την έλλειψη ενημέρωσης για την οποία πρέπει να λογοδοτήσει.


Το γεγονός ότι οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου, σε βάρος του ελληνικού λαού, οι τράπεζες αυτές πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ,  την ώρα που τα ΜΜΕ για τη διαφημιστική δαπάνη δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρο. Το γεγονός ότι οι τράπεζες αυτές διαφημίζονται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων δεν νομιμοποιεί κάποιους να λένε ότι είναι δημοσιογράφοι και να μην υπηρετούν την πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση του ελληνικού λαού. Κάποιοι βγήκαν κερδισμένοι, κερδισμένες βγήκαν αυτές οι τράπεζες που πληρώνουν αυτά τα ΜΜΕ. Δεν είναι πολιτική η ερώτησή σας, αλλά στοχευμένη και υπηρετεί αυτή την εκστρατεία που έχουν  υπηρετήσει σε όλη την προηγούμενη περίοδο, μέσα ενημέρωσης τη διαπλοκής που καταδυναστεύουν και αυτά ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό".enimerosi24.gr news247.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X