Δεν εμπνέει… η Λίβερπουλ τους παίκτες

Η Λίβερπουλ δεν… εμπνέει πλέον παίκτες για να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «κόκκινους» και αυτό φάνηκε με τοποθετήσεις δυο διεθνών άσων-η μία μέσω μάνατζερ-! Η αγγλική ομάδα απέχει από τους τίτλους χρόνια, ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, έχει και λιγότερα έσοδα, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Συγκεκριμένα, ο Δανός διεθνής, Σίμον Κιάερ τόνισε πως απέρριψε τους «κόκκινους» για χάρη της Φενέρμπαχτσε επειδή θέλει να κερδίσει τρόπαια! Έτσι, προτίμησε να πάει στην ομάδα που είναι πλέον προπονητής ο Βίτορ Περέιρα…
«Η Λίβερπουλ με ήθελε, αλλά θέλω να κερδίσω πρωταθλήματα, θέλω να κερδίσω τρόπαια. Οι στόχοι της Φενέρμπαχτσε φέτος είναι μεγάλοι και μου το εξήγησαν πολύ καλά», ανέφερε συγκεκριμένα. Ο 26άχρονος αμυντικός είχε πρόταση συνεργασίας από την Λίβερπουλ, αλλά προτίμησε την Τουρκία, καθώς θεωρεί πως στη «Φενέρ» μπορεί να σηκώσει καμιά κούπα!

Την ίδια ώρα, ο Φάμπιο Μπορίνι εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, μέσω του μάνατζερ του.
«Ο Φάμπιο επιζητά μία νέα εμπειρία. Περιμέναμε περισσότερα από την Λίβερπουλ», δήλωσε ο ατζέντης του Ιταλού επιθετικού, ξεκαθαρίζοντας πως ο πελάτης του θέλει να αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Όπως είπε ο μάνατζερ του 24άχρονου επιθετικού, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του. Ο Φάμπιο Μπορίνι είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μόλις 12 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Σχετικά άρθρα