Ελεύθερος από την Κερέταρο ο Ροναλντίνιο

Παρελθόν για την Μεξικανική Κερέταρο αποτελεί ο Ροναλντίνιο με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους.
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το μεξικανικό έθνος για όλες τις ημέρες που πέρασα μαζί με έναν τόσο ξεχωριστό κόσμο, θα είστε για πάντα μέσα στην καρδιά μου», έγραψε ο Βραζιλιάνος σταρ στα social media και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου για κάθε ημέρα που πέρασαμε μαζί στη δουλειά, για κάθε στιγμή, για κάθε γέλιο, για τις συζητήσεις μας στο ξενοδοχείο, έμαθα πολλά από την παραμονή μου εδώ. Ευχαριστώ και τους διευθυντές που πίστεψαν σε αυτό το σχέδιο που αποτελεί την αρχή για ένα σπουδαίο μέλλον… Ευχαριστώ πολή την Κερέταρο που με έκανε να νιώσω υπερηφάνεια φορώντας αυτή τη φανέλα και υπερασπιζόμενος αυτό το σύλλογο. Τον Ιούλιο θα είμαι στο Μεξικό και υπόσχομαι να σας αποχαιρετήσω όλους προσωπικά. Σε ευχαριστώ Κερέταρο, σε ευχαριστώ Μεξικό. Τώρα θα εκμεταλλευτώ τις διακοπές μου για να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το μέλλον μου.
Από την πλευρά της η διοίκηση της Κερέταρο αναφέρει μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωσή της: “Ο Βραζιλιάνος υπερασπίστηκε έντιμα από το Σεπτέμβριο του 2014 τη φανέλα μας, του το αναγνωρίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.
Χάρη στην ποδοσφαιρική του φήμη, ο Ροναλντίνιο βελτίωσε τη φήμη του συλλόγου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ο σύλλογος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την αφοσίωση που έδειξε για την ομάδα μας. Η Κερέταρο θα είναι πάντα το σπίτι σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.
Σημειώνεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 με την εθνική Βραζιλιάς αποχαιρέτησε την Κερέταρο, έχοντας απολογισμό σε αυτό το διάστημα 25 συμμετοχές και 8 γκολ.

Σχετικά άρθρα