Η βραδιά χορηγών του Κοροίβου

Σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγτοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/6) στο ξενοδοχείο «AMALIAS», η ΚΑΕ Κόροιβος τίμησε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.
 
Παρουσία του αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνoύ Πετράκου, του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, των αντιδημάρχων Ήλιδας, Νώντα Παναγιωτόπουλου-Χρήστου Φωτόπουλου, του γενικού γραμματέα του δήμου Ήλιδας, Λυκούργου Πολυχρονόπουλου και όλων όσων έβαλαν το λιθαράκι τους στην πρώτη χρονιά της ομάδας μας στα δύσβατα μονοπάτια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
 
Καλεσμένοι στη γιορτή του Κόροιβου ήταν επίσης ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του Απόλλωνα Πατρών για τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και οι Μιχάλης Σμυρνιώτης, Παναγιώτης Παγκράτης και Χάρης Μιαούλης, που βραβεύτηκαν για την άνοδο του Αρκαδικού στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Χρήστος Λαγός: «Αποτέλεσμα σκληρής, ομαδικής δουλειάς»
 
Μήνυμα ενότητας σε όλη την Ηλεία έστειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται και στη μεγάλη στήριξη που παρέχεται στον ίδιο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.
 

Αναλυτικά όσα είπε:
 
«Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την παρουσία όλων σας απόψε κοντά μας και σας ευχαριστώ πολύ. Όταν πριν 33 χρόνια ξεκινούσε  μια παρέα φίλων την ίδρυση του  Κόροιβου σίγουρα δεν θα μπορούσε  να φανταστεί ότι σήμερα θα φτάναμε να γιορτάσουμε την μεγάλη επιτυχία που ζήσαμε την χρονιά που μας πέρασε. 
 
Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε μόνη της.  Ήρθε σαν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πολλών ωρών προσωπικής εργασίας του καθενός από τους συνεργάτες και στελέχη της ομάδας, και φυσικά με την αμέριστη βοήθεια όλων εσάς που με την υποστήριξη σας, ηθική και οικονομική,  μας δώσατε την ώθηση και την δύναμη να καταφέρουμε να πλασάρουμε τον Κόροιβο στις 8 καλύτερες ομάδες του Ελληνικού μπάσκετ και να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας play offs με τον πρωταθλητή Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκας Ολυμπιακό.
 
Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, που ζήσαμε όλοι μαζί, αθλητές προπονητές διοίκηση, χορηγοί και φίλαθλοι του Κόροιβου.  Ένα ταξίδι που συνεχίζεται, καθώς βάλαμε τον πήχη ψηλά και οφείλουμε να τον διατηρήσουμε στο ίδιο η ακόμα ψηλότερο επίπεδο. 
 
Τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει αν στην προσπάθεια μας αυτή δεν ήσασταν στο πλάι μας εσεις να μας στηρίξετε με την χορηγία σας , και να μας συνδράμετε σε στιγμές πολύ δύσκολες για την οικονομία και την χώρα, και να μας βοηθήσετε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Μέσα όμως από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις όπως η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και η εξασφάλιση της εγγυητικής  θεωρούμε ότι κτίσαμε μαζί σας μια ιδιαίτερη σχέση με όλους σας που δεν περιορίζεται σε τυπική σχέση χορηγού ομάδας, αλλά γίνατε ένα μέρος από το  σώμα της ομάδας.
 
Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε όλους πάλι δίπλα μας, να δυναμώσουμε ακόμα πιο πολύ την ομάδα μας, ώστε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
 
Ειλικρινά σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας. 
 
H KAE Κόροιβος έχει συγκαλέσει σε γενικής συνέλευση τους μετόχους της την 3η Ιουλίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά  100.000  ευρώ, γεγονός που θα μας ενισχύσει σημαντικά εν όψει της νέας και ιδιαίτερα απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και τον επιχειρηματικό κόσμο  της Ηλείας να συμμετάσχει στην αύξηση και να γίνει μέτοχος συμμέτοχος  της πιο επιτυχημένης ομάδας μας των τελευταίων ετών. Η επιτυχία του εγχειρήματος θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε μια για πάντα από παλιές αμαρτίες που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων και θα μας δώσει την ώθηση ώστε η ομάδα να σχεδιάσει απερίσπαστη το μέλλον της.
 
Επίσης ξεκίνησε η διάθεση και η ανανέωση των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο, τις τιμές των οποίων κρατήσαμε στα ίδια επίπεδα διατηρώντας το μπόνους για την οικογένεια με το οικογενειακό εισιτήριο, με μειωμένη τιμή για το δεύτερο εισιτήριο και προνομιακή τιμή για το παιδικό.
 
Για λίγες ακόμα ημέρες οι περσινοί κάτοχοι διάρκειας θα έχουν το πλεονέκτημα της επιλογής θέσης είτε της ίδιας ,είτε διαφορετικής. Μετά από το τέλος Ιουνίου θα τηρηθεί προτεραιότητα ανεξαρτήτως το αν  ο κάτοχος θα είναι νέος η παλιός.
 
Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο έγκαιρα να εξασφαλίσει την παρουσία του στη γιορτή που θα στήνεται κάθε δεύτερο Σάββατο στο γήπεδό μας και να γίνει ο έκτος και καθοριστικότερος παίκτης της ομάδας μας. 
 
Η ατμόσφαιρα που επικράτησε όλη την χρόνια στο κλειστό γυμναστήριο, καθώς και η ποιότητα των φιλάθλων μας, έγινε αντικείμενο σχολιασμού και εκθειάστηκαν από όλες τις αντίπαλες ομάδες καθώς και από παράγοντες με τεράστια αθλητική διαδρομή και εμπειρία από όλα τα γήπεδα του κόσμου, καθώς επίσης και από τα θεσμικά όργανα του πρωταθλήματος, και από τα μέσα ενημέρωσης.
 
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στο κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας μας με την διοργάνωση του φιλικού αγώνα με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που διεξήχθη τις παραμονές των Χριστουγέννων για την ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ, όπως επίσης και τα καλάθια αγάπης που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ τις παραμονές του ΠΑΣΧΑ.
 
Από την φετινή μας διαδρομή στην BASKET LEAGE ΣΚΡΑΤΣ αποκομίσαμε αρκετές εμπειρίες και συνδιαλεγόμενοι με ομάδες κολοσσούς διαπιστώσαμε και τις δικές μας παραλείψεις και αδυναμίες.Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην λειτουργία της ομάδας είναι το μάρκετινγκ και η προβολή της εικόνας της ομάδας μας προς τα έξω.  Είναι ένα κεφάλαιο που είναι εξίσου σημαντικό με το αγωνιστικό αλλά προηγείται χρονικά και σχεδιαστικά του αγωνιστικού. 
 
Έτσι για την τρέχουσα χρόνια η ομάδα μας έκανε την πρώτη της μεταγραφή η οποία ήταν εξωαγωνιστική, μιας και πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της  τον Δημήτρη Τζέτζο ο οποίος για χρόνια ήταν διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ρέθυμνο. Ο κ Τζέτζος αναλαμβάνει χρέη εκτελεστικού διευθυντή στην ομάδα μας παράλληλα με την διεύθυνση του μάρκετινγκ και πιστεύουμε πως με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα καταφέρει να απογειώσει οργανωτικά και χορηγικά την ομάδα μας. Δημήτρη σε καλοσορίζουμε στην οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου.
 
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την παρουσία σας στηρίξατε την παρθενική συμμετοχή της ομάδας μας στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.
 
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ με τις δομές του, την αστυνομική διεύθυνση Ηλείας καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, τους εθελοντές του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ, την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ για την άψογη συνεργασία. 
 
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου που έχουν δεχτεί να λειτουργούν ανάλογα με το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και να  προσαρμόζουν  αδιαμαρτύρητα το πρόγραμμα τους.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Αρκαδικό που μας τιμούν με την  παρουσία τους απόψε. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που εργάζονται για την ομάδα μας χωρίς να έχουν όπως εγώ τα φωτά της δημοσιότητας, αλλά επιτελούν έργο πολύ πιο σημαντικό από το δικό μου. 
 
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και πάλι. Ο Κόροιβος μας ενώνει».
 
 
Δημήρης Τζέτζος: «Να ενώσουμε όλη την Ηλεία»
 
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο νέος εκτελεστικός διευθυντής και υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας, που πέραν των όσων είπε, έκανε και τα… αποκαλυπτήρια του νέου λογότυπου της ομάδας:
 
«Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου για την τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην οικογένεια του Κόροιβου…
 
Δεν είμαι μάγος ούτε πιστεύω στα μαγικά. Πιστεύω στον Θεό και στην σκληρή ομαδική δουλειά… Πιστεύω στην συνεργασία, στην κοινωνικότητα και την ειλικρίνεια. Αυτό άλλωστε είναι η έννοια της ομάδας. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλη την Ηλεία στον μεγαλύτερο πρεσβευτή που έχει σήμερα στο Ελληνικό αθλητικό στερέωμα. Να μην ξεχνάμε ότι η Ηλεία ήταν, είναι και θα είναι η γενέτειρα του Ολυμπισμού, η πατρίδα του αθλητικού πολιτισμού και των τίμιων αγώνων. Και ο Κόροιβος ήταν ο πρώτος νικητής αυτών των αγώνων.
 
Αυτή την τεράστια περιουσία πρέπει να εκμεταλλευτούμε, σε αυτήν οφείλουμε να επενδύσουμε και με όχημα τον Κόροιβο να δώσουμε το στίγμα του αθλητικού και ολυμπιακού πνεύματος σε όλη την Ελλάδα.
 
Στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι στην πόλη σας γνώρισα σπουδαίους και φιλόξενους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και την ομάδα που τους έχει κάνει υπερήφανους.
 
Εύχομαι σύντομα να γνωρίσω και άλλους και όλοι μαζί να εδραιώσουμε την ομάδα μπάσκετ του Κόροιβου στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.
 
Ευχαριστώ τον Λευτέρη και τον Σάκη Βαρουξή γιατί μαζί τους έκανα την πρώτη μεγάλη συμφωνία στην Ηλεία, με τον Όμιλο Βαρουξή, και ελπίζω να είναι η γούρικη, ιδιαίτερα την κυρία Σίσσυ Σπηλιοπούλου- Βαρουξή  που επιμελήθηκε το νέο λογότυπο του μπασκετικού Κόροιβου και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε.
 
Επίσης ευχαριστώ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ηλείας για το ενδιαφέρον και την συνεργασία τους. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια δυνατή και επιτυχημένη χρονιά… Σας ευχαριστώ». 
Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν στην πορεία μας. Χορηγοί ΣΚΡΑΤΣ Basket League:
 
NOVASPORTS
 
ΣΚΡΑΤΣ
 
SPALDING
 
AVANCE CAR RENTAL
 
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
 
Χρυσοί χορηγοί:
 
ΛΟΥΞ
 
ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ 
 
Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής:
 
METROPOLITAN HOSPITAL
 
Χορηγοί:
 
TURBOMARE ΕΠΕ 
 
VIOZOIS S.A.
 
AXIVEN PEST CONTROL
 
ISTANTE 
 
ΥΙΟΙ ΣΠ. ΘΛΙΒΕΡΟY O.E. ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
 
AMALIAS HOTEL 
 
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ.
 
ΠΙΚ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 
 
MEGA ΠΑΡΡΑΣ 
 
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ LIFE TIME FITNESS & SPA 
 
ΑΜΒΡΟΣΙΑ
 
ΕΘΝΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
 
ΗΕLLAS OIL AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
 
ΦΑΡΜΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
 
Υποστηρικτές:
 
ΔΕΛΤΑ CAR Α.Ε.
 
ΟΙΚΊΑ ΕΠΙΠΛΟ 
 
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΑΨΑΛΗΣ
 
NISSAN I. ΤΣΙΩΡΗΣ 
 
ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ 
 
ΓΕΝΙΚΉ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ 
 
ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ
 
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΞΥΔΙΑΣ  
 
WIND ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
 
EL. SYS ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΣΑΦΑΡΗΣ 
 
ΨΗΣΤΑΡΙΑ “ΤΟ ΣΤΕΚΙ” 
 
ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ 
 
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΒΛΑ ΑΕ 
 
DEDALOS SECURITΥ 
 
L’UOMO ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
 
ΤΖΑΜΙ VILLAGE ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
ZAFIRAKIS ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ 
 
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΛΟΥΡΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 
 
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 
 
AUTO PARTS ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 
 
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. 
 
ΡΗΓΑΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 
 
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
 
MONDO ATLETICO ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
 
ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
 
ΗΛΙΔΑ 91.1
 
THELO FARMAKEIO
 
ΝΙΚΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
 
ΤΡΙΚΟΓΙΑΣ ΕΠΙΠΛΑ

Σχετικά άρθρα