Θέλει… τσάμπα τον Σονγκ

Απίστευτο αυτό που ανέφερε αγγλικό δημοσίευμα, με βάση το οποίο η Γουέστ Χαμ θέλει να διατηρήσει τον Άλεξ Σονγκ στις τάξεις της, αλλά αυτό επιθυμεί να γίνει με… δωρεά της Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρει η «Sun», τα «σφυριά» έχουν πει στον μάνατζερ του διεθνή παίκτη ότι θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, κάτι που έκαναν γνωστό και στη Μπαρτσελόνα, αλλά έβαλαν μια… προϋπόθεση!

Θέλουν να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για να κάνουν τον Σονγκ δικό τους με κανονική μεταγραφή! Οι «μπλαουγκράνα» αξιώνουν 5 εκ. ευρώ, καθώς ο διεθνής άσος δεσμεύεται με τους πρωταθλητές Ευρώπης μέχρι το 2017! Δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά αυτό το αίτημα των «σφυριών», όπως και να ‘χει, προκάλεσε γέλια στην Βαρκελώνη. θα φάνηκε εντελώς αστείο το αίτημα της Γουέστ Χαμ.  

Ο Καμερουνέζος μέσος είχε καλή σεζόν με την Γουέστ Χαμ, και πριν από λίγο καιρό δημοσίευσε αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά φαίνεται πως τα «σφυριά» τον θέλουν πίσω… Μόνο που επιθυμούν να πάρουν τον Άλεξ Σονγκ… δωρεάν!!!

Σχετικά άρθρα