Έρχεται ο Ραΐκοβιτς – Σενάρια για Κράμαριτς

Σε λίγες ημέρες θα αρχίσει η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στις 16 Ιουλίου. Και παράλληλα γίνονται οι τελικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας από τον Φράνκ Αρνεσεν. Για τον 26χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό που μπορεί με άνεση να παίξει στο αριστερό άκρο στην άμυνα, τον Σλόμπονταν Ραίκοβιτς, είχαμε αναφέρει από τις αρχές Ιουνίου στο pamesports.gr. Όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν, ο Ραίκοβιτς αναμένεται αυτές τις ημέρες στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα όπως αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Metrosport, ο Ραίκοβιτς θα έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν οι τελικές λεπτομέρειες μιας συμφωνίας που έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στο όνομα του Κροάτη επιθετικού Κράμαριτς για τον ΠΑΟΚ από την εφημερίδα Arena press. Ο Κράμαριτς είχε μετακινηθεί στην Λέστερ στις 7 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και είναι απίθανο να τον αγοράσει τώρα ο ΠΑΟΚ. Όμως, μπορεί να έρθει ως δανεικός για ένα χρόνο.

Πριν από μερικούς μήνες αναφέρθηκε πως ο ταλαντούχος Κροάτης επιθετικός θα παίξει στις Αλεπούδες, αλλά όχι ως δανεικός. Η Λέστερ έκανε την έκπληξη, πλήρωσε 12,4 εκατομμύρια ευρώ στην Ριέκα, έκανε μεταγραφικό ρεκόρ στην ιστορία της και τον έκανε δικό της. Όλα τα παραπάνω τα ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της, η τέως ομάδα του Κράμαριτς, η Ριέκα.

Το θέμα είναι πως στα σενάρια για τον Κράμαριτς, είναι φανερό πως η μοναδική περίπτωση για να έρθει (μετά από λίγους μήνες αγοράς του από την Λέστερ) στην Τούμπα, θα είναι η μορφή δανεισμού.

Σχετικά άρθρα