Άρνεσεν, το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν δική του πρόταση στην διοίκηση της ΠΑΕ και τον μεγαλομέτοχο, μία πρόταση που υποστήριξε έντονα και τελικά εγκρίθηκε η πρόσληψη του Κροάτη. Για τον Φράνκ Άρνεσεν ο λόγος, που έχει αναλάβει το κύριο βάρος των προσπαθειών για να δημιουργηθεί μία ομάδα με δυναμική και ποιότητα, από την αρχή.

Ο Άρνεσεν, όπως έλεγαν στο pamesports.gr στελέχη της ΠΑΕ έχει το γενικό πρόσταγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτονόητο είναι πως έχει συνεχείς επαφές για βασικά θέματα, τόσο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη όσο και με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη.

Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι αυτός που έχει αναλάβει εξολοκλήρου όλα τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος. Παράλληλα με την στελέχωση της πρώτης ομάδας, τις προηγούμενες ημέρες έκανε συναντήσεις με τα τμήματα της Ακαδημίας, σκάουτινγκ, αλλά και με το γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη.

Την Παρασκευή ο Άρνεσεν συνάντησε και αντιπροσωπεία των βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ και είχε μια σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο των βετεράνων παικτών του Δικεφάλου.

Όλα τα ανοιχτά θέματα του αγωνιστικού (δανεικοί, μεταγραφές, πωλήσεις) έχουν περάσει στα χέρια του και σε συνεννόηση με τον προπονητή θα πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να περιμένουμε τις πρώτες κινήσεις.

Σχετικά άρθρα