Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Κυριακής – Φίλος είναι κάποιος που σου αφήνει την πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου
Οι προβλέψεις της Κυριακής - Φίλος είναι κάποιος που σου αφήνει την πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου  thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής – Φίλος είναι κάποιος που σου αφήνει την πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα 


 Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει το Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, οπότε ανοίγει πλέον επίσημα και η αυλαία του καλοκαιριού. Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά δημιουργική και η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι και την φθινοπωρινή ισημερία. Αλλά για να γίνει δημιουργική θα χρειαστεί να γίνουν υποχωρήσεις και να εφαρμοστούν έξυπνες τεχνικές. Ίσως κάποια κομμάτια του παρελθόντος να εμποδίσουν τη σωστή διαχείριση, για αυτό θα πρέπει να γίνουν υπερβάσεις ή και σωστές αναθεωρήσεις. Και αν τελικά κάτι πρέπει να πληρωθεί , ας πληρωθεί άμεσα. Η δυσκαμψία και η αδιαλλαξία πάντως δεν είναι το ζητούμενο και ίσως αυτό να είναι το μοναδικό εμπόδιο αυτής της περιόδου.


 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Αλλάζεις σιγά-σιγά πλεύση, γιατί θα δεις κάποιες λεπτομέρειες ή και κάποιες τεχνικές ή πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσεις για να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη εμπειρία. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα μιλάς πολύ περισσότερο και θα κάνεις αποκαλύψεις.
Ερωτικά: Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις ένα χαμένο παιχνίδι και ίσως πρέπει να επιδείξεις άλλη συμπεριφορά, που κατά τη γνώμη σου δεν εκφράζει και πολύ τον εαυτό σου. Με τον/την Παρθένο θα βρεις κάτι κοινό που θα σε βάλει να ξανασκεφτείς το πρόσωπό του σαν υποψήφιο/α για σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν χάνεις καθόλου χρόνο και βρίσκεις άμεσα μια λύση που θα σε καλύπτει. Τα διάφορα διαδικαστικά που μπορεί να σε απασχολήσουν θα τα συζητήσεις από εβδομάδα. Από σήμερα όμως θα έχεις αγωνία και θα σπάσεις το κεφάλι σου ώστε να βρεις λύσεις.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα νιώσεις μια μεγάλη πίεση να αποδείξεις τον εαυτό σου γιατί πιστεύεις ότι δεν γίνεται να λειτουργήσεις διαφορετικά. Ευτυχώς όμως θα ξεπεράσεις γρήγορα την κρίση και θα εκφραστείς περισσότερο ελεύθερα.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγάπη και αυτή η ανάγκη μπορεί να σου βγει πολύ έντονα. Για αυτό δεν θα βάλεις καθόλου νερό στο κρασί σου, αλλά μάλλον δεν θα σε βοηθήσει. Έχεις πάντως τη δυνατότητα για να προστατέψεις τον εαυτό σου να τα δεις όλα κάτω από το πρίσμα της λογικής.
Οικονομικά & Καριέρα: Με τη λογική διαχειρίζεσαι καλύτερα όλες σου τις οικονομικές διαθέσεις. Για αυτό θα προσπαθήσεις να προσγειώσεις τα γούστα σου σύμφωνα με τις δυνατότητές σου.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Έχεις μια δυναμική η οποία σε βοηθάει να μην παραδώσεις τα όπλα. Συζητήσεις για βιβλία, δοκίμια αλλά και για θέατρα ή άλλου είδους θεάματα σε ικανοποιούν γιατί τρέφουν το μυαλό σου και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη. Αν σου έχουν κάνει πρόταση για ένα ταξίδι πες γρήγορα το ναι γιατί θα είναι ευκαιρία για σένα. Αν έχεις γεννηθεί την τελευταία ημέρα θα νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια μαζί με συναισθήματα ανασφάλειας που προέρχονται από το παρελθόν τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσεις.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να ζήσεις ένα ειδύλλιο όπως το θέλεις εσύ. Η επιλογή ενός μεγαλύτερου ατόμου πιθανόν να σε αναγκάζει να κινηθείς ώριμα και με μεγάλη προσοχή. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ένας από αυτούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς ακόμα και σήμερα να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου, προσθέτοντας γνώσεις που θα σου φανούν απαραίτητες στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Μην τα παρατήσεις όμως γιατί θα χάσεις τις ευκαιρίες.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Σήμερα το απόγευμα μαζί με το Θερινό Ηλιοστάσιο θα μπει ο Ήλιος στο ζώδιο σου και θα σηματοδοτήσει μια τελείως καινούργια εποχή για σένα που θα σε αναζωογονήσει και θα σε ανανεώσει σε ενέργεια αλλά και σε ζωτική δύναμη. Σκέφτεσαι και λες τα δικά σου και κάπως δεν συντονίζεσαι εύκολα με τους υπόλοιπους, γιατί σε απασχολεί πολύ το πως θα εφοδιαστείς με πράγματα και υλικά που θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές. Σπα ή μασάζ θα είναι ένα βασιλικό δώρο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς .
Ερωτικά: Οι διαθέσεις σου δεν πηγαίνουν πάνω-κάτω γιατί έχεις αποφασίσει να είσαι σταθερός/η οπότε αυτό σε βοηθάει να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα και κυρίως αγάπης. Το ότι σκέφτεσαι ένα Δίδυμο αλλά φοβάσαι να το παραδεχτείς δεν βοηθάει την κατάσταση. Καλύτερα η αποδοχή και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να τα έχεις όλα δικά σου και αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο. Αλλά έχει βγει από μέσα σου μια μεγάλη επιθυμία να κερδίζεις για να μη στερήσεις από τον εαυτό σου αυτά που έχεις ανάγκη. Ίσως ακόμα και σήμερα να διαλέγεις και να προτιμάς μόνο τα καλύτερα και τα πιο ακριβά.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Γίνεσαι το επίκεντρο είτε βοηθώντας άλλα άτομα είτε κάνοντας κάτι που έχει κατά την γνώμη σου διαχρονική αξία. Αυτό πάντως που νιώθεις είναι μοναδικό γιατί είσαι ένας βασιλιάς/βασίλισσα στον θρόνο του. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες και κυρίως κάτι από το παρελθόν μπορεί να σε εμποδίζει να νιώθεις αυτήν την άνεση και να κρατάς αποστάσεις από όλους και όλα.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι πολύ γενναιόδωρα και αυτό σίγουρα σου ανοίγει πόρτες. Αν πάλι δεν γίνεται και τίποτα, δεν σε νοιάζει, γιατί είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου. Αυτό που βλέπεις είναι ότι είσαι έτοιμος να αγαπήσεις αληθινά και να δώσεις μέσα από την καρδιά σου γιατί τώρα βγάζεις την ουσία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνθήκες σου φαίνονται πολύ καλές και το πεδίο για να δράσεις είναι μεγάλο. Το θέμα σου είναι πως θα βάλεις να δουλέψει όλο αυτό το σύστημα γρήγορα και χωρίς να χάσεις την χρονική ευκαιρία. Αυτό είναι που σε απασχολεί γιατί υπάρχουν κολλήματα από το παρελθόν.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και προσπαθώντας περισσότερο να είσαι καλά με τον εαυτό σου γίνεσαι καλά και με τους άλλους. Μπορεί να νιώσεις ότι είσαι το μοιραίο πρόσωπο σε μια υπόθεση και τα νήματα κινούνται από ένα αόρατο χέρι. Γιατί μερικές φορές πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να αλλάξεις τα γεγονότα.
Ερωτικά: Υπάρχει κατά τη γνώμη σου ένα εμπόδιο που έχει επιστρέψει και δεν σε αφήνει να περάσεις καλά. Ο λόγος είναι ότι όλο παρουσιάζονται δυσκολίες. Κυρίως με τον Αιγόκερω νιώθεις ότι πρέπει να αλλάξεις στυλ για να έχεις αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα νιώθεις πράγματα για έναν Τοξότη αλλά δεν σε αφήνει εύκολα να πλησιάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να προγραμματίζεις είναι καλό για σένα, αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν συνθήκες που δεν σε αφήνουν και κάπως αφήνεσαι σε μια κατάσταση που δεν σου αρέσει, όμως δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και ίσως να συντονίσεις κάτι για αύριο.


 
διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/75751-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-6#ixzz3dgQXMIql

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X