Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ανοιχτή επιστολή γάλλων πολιτικών στον Ολάντ: «Παροιμιωδώς παράνομο μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους»
Ανοιχτή επιστολή γάλλων πολιτικών στον Ολάντ: «Παροιμιωδώς παράνομο μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους» thumbnail

Ανοιχτή επιστολή γάλλων πολιτικών στον Ολάντ: «Παροιμιωδώς παράνομο μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους»


«Η Γαλλία δεν μπορεί να είναι μια ήπια φωνή που υπενθυμίζει απλώς ποιοι είναι οι κανόνες συμπεριφοράς, ενώ το σπίτι έχει πιάσει φωτιά. Σας ζητάμε, κύριε Πρόεδρε, να αναλάβετε πρωτοβουλία για να αρθούν τα κωλύματα στις διαβουλεύσεις ανάμεσα στο Eurogroup και τις ελληνικές πολιτικές αρχές» γράφουν στην ανοιχτή επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ ομάδα Γάλλων πολιτικών με αίτημα να σταματήσει ο οικονομικός εκβιασμός της χώρας μας.


Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους συντάκτες του κειμένου ήταν σοσιαλιστές βουλευτές όπως ο Πουριά Αμιρσαχί και η Φανελί Καρέ-Κοντ, οι οποίοι ζήτησαν από τον Ολάντ να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων: «Πρέπει να δείξετε εμπράκτως την υποστήριξή σας στα υγιή μέτρα που έχουν ληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση, ιδιαιτέρως αυτά που αντιμετωπίζουν την ανθρωπιστική κρίση της χώρας. Αποδεχτείτε, επίσης, την αρχή της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, μεγάλο μέρος του οποίου είναι, παροιμιωδώς, παράνομο», προστίθεται στην ίδια επιστολή.


koutipandoras 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X