Μπερμπάτοφ και Ρόνι

Εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και φημολογείται ότι περιμένει να ανακοινώσει το νέο προπονητή ώστε να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει διαψεύσει τη βεβαιότητα που υπάρχει στη Βουλγαρία για τον Μπερμπάτοφ και είναι πολύ πιθανό να είναι τελικά αυτή η ηχηρή μεταγραφική κίνηση των πρωταθλητών.
Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε σενάρια και σχετικά με τον Ροναλντίνιο από τη στιγμή που ο διάσημος Βραζιλιάνος άσος έφυγε από το Μεξικό και δήλωσε ανοιχτός σε επιστροφή στην Ευρώπη.
Στη Βραζιλία λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη πλησιάσει τον Ροναλντίνιο και είναι διατεθειμένος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του.
Με τον Ροναλντίνιο ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει εδώ και 2-3 χρόνια μια καλή σχέση μέσω των εκπροσώπων του, ενώ ένα σενάριο απόκτησής του το φετινό καλοκαίρι δεν μοιάζει πλέον τόσο ακραίο, από τη στιγμή που και το κασέ του 35χρονου σούπερ σταρ δεν είναι πλέον απρόσιτο για τα ελληνικά δεδομένα.

Σχετικά άρθρα