Γιασικεβίτσιους: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει επίσημα με κάποια ομάδα.
Οι δηλώσεις του στην “El Mundo Deportivo”:
«Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει σοβαρά με κάποια ομάδα. Ξέρω πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και ζήτησα χρόνο από τη Ζαλγκίρις για να δούμε τι υπάρχει στην πραγματικότητα. Μου έδωσαν χρόνο. Δεν έχουμε μιλήσει σοβαρά, απλά γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον».
Για το αν θα δούλευε σαν προπονητής στην Μπαρτσελόνα: «Ναι, γιατί όχι; Θα ήθελα να εργαστώ στις ομάδες που ξέρω, θα ήταν κάτι ξεχωριστό».
Για την προπονητική φιλοσοφία του: «Έμαθα πολλά από τον Ομπράντοβιτς και τον Πασκουάλ. Θα ήθελα να ακολουθήσω ένα παρόμοιο μοντέλο, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι πάντα σε αυτό που έχεις».
Για τον απολογισμό της σεζόν: «Ήταν μια απίστευτη σεζόν. Πήραμε το νταμπλ και δεν χάσαμε κανένα ματς στα play offs. Είχα ένα αφεντικό (Γκιντάρας Κραπίκας) που με άφηνε να δουλεύω και όλα πήγαν καλά».
Για το πως κατάφερε να “σκοτώσει” τον παίκτη μέσα του: «Όταν πήρα την απόφαση να σταματήσω εστίασα στη δουλειά του προπονητή και δεν έχω μπει στον πειρασμό να παίξω. Είμαι πλέον προπονητής και αποδέχομαι τα πράγματα με ηρεμία, ως έχουν».

Σχετικά άρθρα