Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Πίρλο (videos+pic)

Ο Αντρέα Πίρλο αποχωρεί από την Γιουβέντους. Ο Ιταλός “μαέστρος” ανακοίνωσε με μήνυμά του στο instagram πως η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν η τελευταία για τον ίδιο στην “Γηραιά Κυρία” και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για το υπερατλαντικό ταξίδι αφού όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη New York City FC. Μάλιστα, ο Πίρλο συνόδευσε το μήνυμά του με μία φωτογραφία του ίδιου να χειροκροτεί δακρυσμένος τους οπαδούς των “μπιανκονέρι” μετά από τον χαμένο τελικό του Champions League.
Ο Πίρλο φόρεσε τη φανέλα της “Γιούβε” το καλοκαίρι του 2011 και αγωνίστηκε συνολικά σε 119 αγώνες πετυχαίνοντας 16 γκολ. 
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Εκτιμώ την αγάπη που μου δείχνατε κάθε φορά. Ήταν τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας, της Γιουβέντους. Ήταν μια πανέμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό τον σύλλογο. Πλέον ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ για στιγμές χαράς. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ…».

Σχετικά άρθρα