Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015


Δεν μπορείς να της αντισταθείς, της παραδίνεσαι άνευ όρων και ακολουθείς τα μονοπάτια της με ενθουσιασμό, τόλμη, αισιοδοξία και δίψα για νέες εμπειρίες… Η "τύχη", αυτή η μεγάλη πλανεύτρα, πραγματικά αυτή την εβδομάδα μπορεί να σου πάρει το μυαλό και να κάνει την καρδιά σου να χτυπά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς! Όμως συγκρατήσου, γιατί παρόλο που θα σου φερθεί γενναιόδωρα, θα σε παρασύρει για μία ακόμα φορά σε επιπολαιότητες, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Η εβδομάδα 22-28 Ιουνίου είναι γενναιόδωρη για όλα τα ζώδια, οι πλανήτες δεν θα τσιγκουνευτούν αλλά θα σου χαρίσουν απλόχερα όλα τα δώρα τους! Το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο αυτής της εβδομάδας είναι το θεαματικό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, που πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί ο "άσσος στο μανίκι σου"!

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Τα πάντα είναι πιθανά…


Την Δευτέρα στις 22 Ιουνίου κορυφώνεται μία πολύ σημαντική αστρολογική όψη, η οποία θα σκορπίσει την θετική ενέργεια, την τύχη και την ευκαιρία που έχεις ανάγκη… Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, χαρίζοντας τα δώρα της τύχης σε όποιον έχει την ανάγκη να δημιουργήσει κάτι νέο στη ζωή του… Η όψη αυτή έχει ξεκινήσει ήδη να επηρεάζει με θετικό τρόπο από την προηγούμενη εβδομάδα και τουλάχιστον για τις επόμενες 2 εβδομάδες, θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου! Τι μπορεί να περιμένεις; Έναν ξαφνικό έρωτα, μία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημά σου, μία πρόταση που θα δώσει μία νέα οπτική των πραγμάτων… Αυτά και άλλα πολλά, είναι τα "δώρα" του τριγώνου Δία – Ουρανού!

 

Πιο θετικά επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρουδεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων της Φωτιάς (Κριός,ΛέωνΤοξότης) και των ζωδίων του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγόςΥδροχόος). Τα καλύτερα μπορείς να περιμένεις, αν έχεις προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σου, στην 19-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Θολώνοντας τα "νερά"!


Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων, όμως δεν έχει σκοπό να κάτσει φρόνιμος… Αυτή την εβδομάδα θα κάνει τα πάντα για να θολώσει τα νερά και για να σε κάνει να χαθείς στον δικό σου ουτοπικό τρόπο σκέψης! Στις 23 Ιουνίου ο Ερμής θα πραγματοποιήσει το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και ναι, βάζει για μία ακόμα φορά σκοπό να σε παρασύρει σε μπελάδες. Αν ανήκεις σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή ΔίδυμοςΠαρθένοςΤοξότηςΙχθείς και έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να συγκρατήσεις αυτή την ημέρα το ψέμα και την ουτοπία! Μπορεί να τάξεις πράγματα που δεν θα μπορείς να τηρήσεις, πιθανό είναι να ακούσεις λόγια που θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά, αλλά δεν θα είναι και τόσο ειλικρινά… Σε κάθε περίπτωση τα λόγια αυτή την ημέρα θα κρύβουν απάτες

Ο Άρης στον Καρκίνο: Κυνηγώντας αυτό που τόσο πολύ αγαπάς…


Ο Άρης είναι ο πλανήτης που φέρνει τα γεγονότα και τις εξελίξεις στη ζωή σου… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεάσει με κάποιο τρόπο την δράση, την σεξουαλικότητα, αλλά και την ροή των εξελίξεων που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου! Στις 24 Ιουνίου, ο Άρης κάνει την είσοδό του στοπαρορμητικό ζώδιο του Νερού, τον Καρκίνο, κάνοντας την συγκίνηση και την ευαισθησία να χαρακτηρίζουν κάθε κίνησή σου! Ο Άρης σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε πτώση, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί εύκολα να διοχετεύσει την ενέργειά του! Μέχρι τις 8 Αυγούστου θα σε απασχολήσουν πολύ θέματα που είναι οικεία, γνώριμα, δικά σου… Θα ξεσπάσεις συναισθηματικά, θα κυνηγήσεις αυτό που αγαπάς και θεωρείς ότι σου ανήκει. Αν είσαι Σκορπιός,Ιχθύς ή Παρθένος, να θυμάσαι ότι μπορείς να κερδίσεις αυτό που τόσο πολύ αγαπάς. Αν είσαι ΚριόςΚαρκίνοςΖυγός ή Αιγόκερως… καλύτερα να προσέχεις, γιατί τα… νευράκια σου θα γίνουν η αιτία ομηρικών καβγάδων, που δεν θα έχουν τελειωμό!

 

Αφού είδαμε το αστρολογικό πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας 22-28 Ιουνίου 2015, είναι η στιγμή να δυναμώσουμε τον ήχο και να ακούσουμε τιςεβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις μας μέσα από τον στίχο τραγουδιών! Άκουσε το τραγούδι του ζωδίου και του ωροσκόπου σου και μην ξεχάσεις να το δημοσιεύσεις στο Facebook ή να το αφιερώσεις εκεί που αγαπάς… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

"Θέλεις δεν θέλεις – Θάνος Πετρέλης"

Θέλεις-δεν θέλεις, θα περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ… Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό κάνει το κορμί σου να παίρνει ξαφνικά φωτιά από τον πόθο! Η αγκαλιά σου ανοίγει και καλωσορίζει τον έρωτα, που σου παίρνει το μυαλό. Βέβαια, υπάρχει ένας Άρης από τον Καρκίνο, που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις! “Αποφασίζω και διατάζω” είσαι αυτή την εβδομάδα, όμως οι στόχοι σου κατακτιούνται… Τραγούδησε λοιπόν το δικό σου στιχάκι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!

 

"Θέλεις δε θέλεις θα 'μαστε μαζί μέχρι η νύχτα να βρει το πρωί. Θέλεις δε θέλεις δε ζούμε χωριστά, άσε τις ματιές να κάνουν τη δουλειά. Θέλεις δε θέλεις, θα 'μαστε μαζί, πόσο να κάνω πια υπομονή. Θέλεις δε θέλεις άκου τη καρδιά κι άσε τα κορμιά να πάρουνε φωτιά!"


ΤΑΥΡΟΣ

"Η αγάπη είναι μία – Γιάννης Πάριος"

Απόλυτα ζητάς αυτή την εβδομάδα να δώσεις και να πάρεις αγάπη… Οι επιθυμίες σου είναι έντονες και με τον Άρη στον Καρκίνο, ο τρόπος που θα εκφράσεις τα θέλω σου θα είναι συναισθηματικός, αλλά και διεκδικητικός. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, σου υπόσχεται να βρεθείς κοντά στην μία, μοναδική και αληθινή αγάπη, που για σένα έχει μεγάλη ουσία… Ο Γιάννης Πάριος λοιπόν τραγουδά για σένα αυτή την εβδομάδα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες.

 

"Η αγάπη είναι μια και ποτέ δε τελειώνει και το ξέρουν καλά όσοι μένουνε μόνοι! Η αγάπη είναι μια κι είσαι εσύ η αγάπη είσαι κείνο το κάτι που μιλά στην καρδιά, αγάπη μου, αγάπη μου, καημέ μου και γιορτή ο κόσμος είναι ψεύτικος κι εσύ αληθινή, αγάπη μου αγάπη μου να ζούσαμε ξανά ακόμα μια φορά, ακόμα μια φορά, αγάπη μου αγάπη μου…"


ΔΙΔΥΜΟΙ

"Η αγάπη είναι ζάλη – Χάρις Αλεξίου"

Το συναίσθημα σου προκαλεί ζάλη αυτή την εβδομάδα, όμως όλο αυτό το παιχνίδι φαίνεται να το απολαμβάνεις, να το διασκεδάζεις και να μην έχεις σταματημό, φίλε Δίδυμε! Μπορεί ο Ερμής από το ζώδιό σου να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εσύ να μην μαζεύεις το στόμα σου, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στο άτομο που θες, όμως το τρίγωνο Δία – Ουρανού φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις, που σε κάνουν να ονειρεύεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!

 

"Μη μου το πεις, ο δρόμος της καρδιάς σου πόσο άλλαξε! Μη μου το πεις, η μοναξιά σου πλοίο που δεν άραξε! Να μου το πεις το σ’ αγαπώ και πάλι, Να μου το πεις, η αγάπη είναι ζάλη! Μη μου το πεις, τα χρόνια που περάσαν πως μαράθηκαν μη μου το πεις, τα όνειρα που κάναμε πως χάθηκαν! Να μου το πεις το σ’ αγαπώ και πάλι, να μου το πεις η αγάπη είναι ζάλη"
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Μια μέρα θα ‘μαστε μαζί – Γιάννης Πλούταρχος"

Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις μπρίο, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, δεν χάνεις το σθένος αλλά και τον ερωτισμό σου! Μία μέρα θα είστε μαζί, το ξέρεις, το νιώθεις, το προαισθάνεσαι και έχεις και τα δίκια σου! Τραγουδάς αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο το “Μια μέρα θα ‘μαστε μαζί” και ανοίγεις την αγκαλιά σου στον έρωτα, που αυτό τον καιρό σε αναστατώνει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!

 

"Μια μέρα θα 'μαστε μαζί κι αυτή η μέρα δεν αργεί! Μια μέρα να το θυμηθείς εδώ στο πλάι μου θα ζεις, προαίσθημα και λογική, εγώ κι εσύ ξανά μαζί… Μια μέρα μέρα θα 'μαστε μαζί κι αυτή η μέρα δεν αργεί. Θα περπατάμε αγκαλιά στον ίδιο δρόμο φανερά. Προαίσθημα και λογική εμείς οι δυο, ξανά μαζί…"
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X