Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποιο μήνυμα σου δείχνουν οι αριθμοί που συναντάς συχνά;
Ποιο μήνυμα σου δείχνουν οι αριθμοί που συναντάς συχνά; thumbnail

Ποιο μήνυμα σου δείχνουν οι αριθμοί που συναντάς συχνά;

Οι αριθμοί και το μήνυμα που δίνουν!


 


Έχεις παρατηρήσει ότι συχνά  κάποιοι αριθμοί εμφανίζονται μπροστά σου με μεγαλύτερη συχνότητα; Μάλιστα αυτό συμβαίνει σε διαφορετικές καταστάσεις της ζωής σου που με μια πρώτη ματιά δεν έχουν καμιά σύνδεση μεταξύ τους: Στον αριθμό της θέσης που σου έδωσαν στο τρένο, σε μια σημαντική ημερομηνία, σε ένα κέρμα που βρήκες τυχαία, σε μια απόδειξη; Ή όταν κοιτάς την ώρα στο κινητό ή στο κομπιούτερ; Ή ακόμα και στα όνειρα;


Σύμφωνα με την αριθμολογία των προβλέψεων, το γεγονός ότι σου παρουσιάζονται διαρκώς οι ίδιοι αριθμοί δεν είναι τυχαίο. Πιθανόν να αποτελεί έναν οιωνό, που να σου δίνει ένα μήνυμα για να καλυτερέψεις τη ζωή σου. Μπορείς παρακάτω να δεις τι σημαίνουν οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 9.Οι ερμηνείες για τον καθένα τους είναι αρκετές και ποικίλες, θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσεις και τη διαίσθησή σου για να διακρίνεις ποια σε αφορά.


Αν ο αριθμός που σου εμφανίζεται συχνά είναι διψήφιος ή τριψήφιος, συνδύασε την ερμηνεία που σου δίνουν ξεχωριστά όλα τα ψηφία. Για παράδειγμα το 64 μπορεί να σημαίνει ότι ένας έρωτας είναι καθ΄ οδόν (6), αν δημιουργήσεις σταθερότητα στη ζωή σου(4).


Τι σημαίνει λοιπόν για τη ζωή σου αν συναντάς συχνά το:


 Κάνε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Άφησε πίσω σου το παρελθόν. Δείξε θάρρος και τόλμη. Απόλαυσε την ανεξαρτησία σου. Πορεύσου ανεξάρτητα από το κοπάδι. Άνοιξε τον δικό σου δρόμο. Δώσε έμφαση στην ατομικότητά σου. Χρησιμοποίησε καλά τα δημιουργικά σου ταλέντα. Θυμήσου ότι εκείνο που σκέφτεσαι μπορεί να υλοποιηθεί, γι’ αυτό πρόσεχε διαρκώς τις σκέψεις σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου περισσότερο σε εκείνα που θέλεις παρά σε εκείνα που δεν θέλεις. 


 Συνεργάσου με τους άλλους. Να είσαι διπλωματικός. Βγάλε στην επιφάνεια και αντιμετώπισε τα θαμμένα σου συναισθήματα. Αγάπα τον εαυτό σου. Ασχολήσου και φρόντισε τις σχέσεις σου. Μια νέα αισθηματική σχέση πιθανόν μπαίνει στη ζωή σου, δέξου την με χαρά. Ξεκίνα μια συνεργασία. Θεράπευσε τον εαυτό σου. Θεράπευσε τους άλλους. Δημιούργησε ισορροπία στη ζωή. Μάθε να λες όχι. Δημιούργησε αρμονία. Δώσε βάση στη θηλυκότητα ή στη θηλυκή πλευρά σου, αν είσαι άντρας. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.


 Έκφρασε τη δημιουργική πλευρά σου. Απόλαυσε τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε φίλους. Γίνε πιο κοινωνικός. Απόκτησε ένα καινούργιο χόμπι. Να είσαι ειλικρινής. Εξωτερίκευσε τη δική σου αλήθεια. Επικοινώνησε με τους άλλους. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου με έναν υγιή τρόπο. Έκφρασε με λόγια αυτό που νιώθεις. Γράψε κάτι ή άρχισε να κρατάς ημερολόγιο. Απόφυγε το κουτσομπολιό, την κριτική και τα παράπονα. Δες τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πέρνα χρόνο μαζί με παιδιά. 


 Πάτησε πιο γερά στη γη. Δημιούργησε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου. Έχε αυτοπειθαρχία. Στρώσου στη δουλειά. Μην τα παρατάς. Δώσε στις ιδέες σου μια υλική μορφή. Κάνε οικονομία ή περιόρισε τα έξοδά σου. Πάρε σοβαρά τις ευθύνες σου. Να είσαι ειλικρινής. Πράττε το σωστό. Δεσμεύσου για κάτι. Άρχισε να δημιουργείς τα θεμέλια για το μέλλον σου. Επέμεινε, ακόμα κι αν κάτι φαίνεται μάταιο. Δώσε προσοχή στην υγεία σου. Πέρνα περισσότερο χρόνο στη φύση και γενικά σε υπαίθριους χώρους.


 Προετοιμάσου για αλλαγές που θα έρθουν. Κάνε εσύ θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Να είσαι ευέλικτος και προσαρμοστικός. Αφέσου στη ροή των πραγμάτων. Απελευθερώσου από τους περιορισμούς. Επιδίωξε την περιπέτεια. Ανοίξου σε καινούργιες εμπειρίες. Γνωρίσου με κόσμο. Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα. Να είσαι προοδευτικός. Σκέψου με αντισυμβατικό τρόπο. Να είσαι επινοητικός. Ταξίδεψε. Πήγαινε διακοπές. Άσκησε την αυτοσυγκράτηση και τη μετριοπάθεια. Φανέρωσε τις σκέψεις και τις ιδέες σου.


 Ξέρε ότι η αγάπη έρχεται στον δρόμο σου. Ασχολήσου με τις σχέσεις σου. Πέρνα περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σου. Συμπαραστάσου στην οικογένεια και στους φίλους σου. Προσπάθησε να επιλύσεις τα οικογενειακά σου θέματα. Φρόντισε όσους έχουν ανάγκη. Αγάπα τον εαυτό σου. Επικεντρώσου στην υγεία σου. Ομόρφυνε τη ζωή σου και το σπιτικό σου. Κάνε μια …αισθητική αναβάθμιση στην εμφάνισή σου. Γιάτρεψε τους άλλους. Γιάτρεψε τον εαυτό σου. Πάρε σοβαρά τις ευθύνες σου. Φύγε από μια αρρωστημένη σχέση. Κάνε οικογένεια. Προετοιμάσου για ένα μωρό που έρχεται στην οικογένεια.


 Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου. Γνώρισε τη δύναμη της προσευχής. Άρχισε να ασχολείσαι με μια πνευματική πρακτική, διαλογισμό, γιόγκα ή τσι-κουνγκ. Ανακάλυψε τα μυστικά και τα μυστήρια του σύμπαντος. Επικεντρώσου στην υγεία σου. Δοκίμασε τις εναλλακτικές θεραπείες. Μελέτησε τα μεταφυσικά θέματα. Δώσε σημασία στην προσωπική ή την πνευματική σου εξέλιξη. Ανακάλυψε την πνευματική σου αλήθεια. Διάβασε και ερεύνησε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Παρακολούθησε μαθήματα. Ειδικεύσου σε κάτι. Γίνε ακόμα καλύτερος σε κάτι που κάνεις. Δίδαξε άλλους. Ταξίδεψε. Πέρνα περισσότερο χρόνο στη φύση, στην ύπαιθρο και ιδίως κοντά σε νερό. 


  


Κουμάνταρε τα οικονομικά σου, κάνοντας έναν προϋπολογισμό. Δες πώς θα αντιμετωπίσεις τυχόν χρέη σου ή νομικές εκκρεμότητες. Επικεντρώσου στην καριέρα σου. Άλλαξε δουλειά. Σκέψου τη δυνατότητα να γίνεις αυτοαπασχολούμενος. Παρατήρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι. Σκέψου θετικά. Δώσε προσοχή σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις. Πίστεψε ότι τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Εξισορρόπησε το υλικό και το πνευματικό κομμάτι της ζωής σου. Ξαναβρές την προσωπική σου δύναμη. Στάσου υπεράνω του εγωισμού σου. Δέξου την αναγνώριση που σε περιμένει. Να είσαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


  


Προετοιμάσου για την ολοκλήρωση και το τέλος πολλών καταστάσεων, γιατί ήρθε ο καιρός των αλλαγών. Εγκατάλειψε τα πράγματα που δεν σου χρησιμεύουν και δεν σε ωφελούν πια. Εμπιστεύσου και παραδώσου στη ροή των πραγμάτων. Να είσαι ανεκτικός. Άνοιξε το μυαλό σου. Συγχώρησε τον εαυτό σου και τους άλλους. Γιάτρεψε πληγές από το παρελθόν σου. Λύσε σημαντικές διαμάχες που έχεις με άλλους. Θεράπευσε τις σχέσεις με την οικογένειά σου. Δείξε συμπόνια. Πρόσφερε στους άλλους με ανιδιοτέλεια. Ασχολήσου ενεργά με φιλανθρωπία, εθελοντισμό, φιλοζωικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα. Εκφράσου με δημιουργικό τρόπο. Ασχολήσου με τις τέχνες.


- See more at: http://www.astrologos.gr/article/oi-arithmoi-poy-synantas-syhna-soy-dinoyn-ena-minyma-xereis-poio-einai-ayto#sthash.Hs0BqMcB.dpuf

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X