Αρχική / Media (old articles) / EETT Postal: Βελτιωμένη έκδοση για το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) για το ταχυδρομικό δίκτυο
EETT Postal: Βελτιωμένη έκδοση για το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) για το ταχυδρομικό δίκτυο thumbnail

EETT Postal: Βελτιωμένη έκδοση για το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) για το ταχυδρομικό δίκτυο

 

[Δ.Τ.]

Η ΕΕΤΤ ανέπτυξε και διαθέτει και στην αγγλική γλώσσα βελτιωμένη έκδοση για το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) για το ταχυδρομικό δίκτυο, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα τη θερινή περίοδο.

Διαθέσιμη ως "ΕΕΤΤ postal" στο App Store [Link] και στο Google Play [Link], η εφαρμογή εντοπίζει το πλησιέστερο ταχυδρομικό σημείο εξυπηρέτησης (καταστήματα, πρακτορεία, γραμματοκιβώτια κ.λπ.) και απεικονίζει τη βέλτιστη διαδρομή από το σημείο θέσης προς το σημείο της επιλογής.

Η ΕΕΤΤ, με το προηγμένης τεχνολογίας Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών, συμβάλλει στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού για τους ταχυδρομικούς παρόχους και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών για διαρκή και αξιόπιστη ενημέρωση και εξυπηρέτηση στην ταχυδρομική αγορά.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις online εφαρμογές της ΕΕΤΤ στο http://www.eett.gr.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X