Ολυμπιακός και Έκθεση Βιβλίου (video)

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνεται στον Πειραιά.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά διοργανώνει την Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι. Η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Ιουνίου και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά γεγονότα για τον Πειραιά. Φυσικά το παρών δίνει και ο Ολυμπιακός, καθώς εδώ και μερικές μέρες έχει στήσει το δικό του «ερυθρόλευκο» περίπτερο στην Μαρινά Ζέας!

Η ατμόσφαιρά που επικρατεί στον χώρο του bazaar είναι πολύ όμορφη, ενώ πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά στο περίπτερο για να μετάσχει στους εορτασμούς της αγαπημένης του ομάδας!

Εκτός των άλλων, σκοπός των περιπτέρων είναι η ενημέρωση του κόσμου για τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας του Θρύλου, αλλά και η προσφορά διαφόρων αναμνηστικών δώρων, με πολλούς μικρούς αλλά και … μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού να γίνονται αποδέκτες!

Ο Θρύλος, μέσω των περιπτέρων, έδωσε και δίνει χαρά σε όσους είχαν την ευκαιρία να δώσουν το παρών στην Έκθεση Βιβλίου, με τις εκπλήξεις να μην… σταματάνε αλλά να συνεχίζονται μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης!»

Δείτε video από το περίπτερο του Ολυμπιακού

Σχετικά άρθρα