Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και δημιουργούνται συναισθηματικές εντάσεις!Πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;
Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και δημιουργούνται συναισθηματικές εντάσεις!Πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο; thumbnail

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και δημιουργούνται συναισθηματικές εντάσεις!Πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο στις 24/6 και θα παραμείνει μέχρι και τις 8/8


Επειδή η θέση του Άρη σε αυτό το ζώδιο δεν είναι το τόσο άνετη θα δημιουργηθούν αρκετές συναισθηματικές εντάσεις αλλά και εξαρτήσεις που θα δώσουν λαβή και στόχο για να θορυβηθούν περισσότερο οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Όμως από την άλλη θα γίνει μια πολύ δυναμική κίνηση σε έκφραση δημιουργική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αναπληρωθεί το κενό που δημιουργεί η λάθος επέκταση του πλανήτη. Εδώ χρειάζεται φαντασία και εξιδανίκευση της πραγματικότητας μέσω τέχνης ή οτιδήποτε άλλου βοηθά, ώστε το άτομο να λυτρώνεται από τα απωθημένα και τις εξαρτήσεις που μπορεί να έχει με την οικογένεια και με άτομα που δένεται στενά.Οι εκρήξεις δεν θα λείψουν μαζί με τα νεύρα για αυτό θέλει μια καλή διαχείριση του ψυχικού κομματιού.
Θα ευνοήσει περισσότερο τον Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ.


Κριός
Θα βρεθείς απέναντι σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία για να τα αντιμετωπίσεις θα πρέπει να είσαι πολύ δυνατός/η αλλά και να έχεις ισορροπία γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και εξαρτήσεις ψυχικές. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτείς την καλή πλευρά του Άρη που σου δίνει μια ιδιαίτερη μαεστρία και ταλέντα ακόμα και στη μαγειρική ή την ενασχόληση με το σπίτι και με αυτόν τον τρόπο θα καλύψεις κενά που είχες αφήσει λόγω των πολλών προσωπικών ασχολιών. Επίσης θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να κάνεις δική σου οικογένεια γιατί βλέπεις ότι τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες. Από την άλλη επειδή θα είσαι περισσότερο παρορμητικός/η από ό, τι είσαι ήδη, θα πρέπει να διοχετεύσεις την παρόρμησή σου σε σωστό δρόμο. Πιθανόν τα θαλάσσια σπορ να είναι μια καλή διέξοδος γιατί έτσι θα ξεσπάει η ενέργεια σου χωρίς να έχεις μεγάλες αποκλίσεις από την πραγματικότητά σου.


Ταύρος
Είναι μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή για σένα που θα σου δώσει το προβάδισμα και θα κάνεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Η λύση μπορεί να έρθει από ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό. Επειδή θα αναλάβεις υπερβολικές ευθύνες με συγγενικά σου πρόσωπα θα τα βγάλεις όλα σε πέρας γιατί θα ξέρεις με ποιο τρόπο να κινηθείς αλλά καλό είναι να προσέξεις να μην κουραστείς υπερβολικά. Από την άλλη συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα θα σου κάνουν καλό γιατί θα ξεσπάσεις πιο εύκολα και θα βγάλεις αυτά που κρύβεις μέσα σου. Η επαφή με την μαγειρική και τα γλυκά θα είναι πολύ έντονη και θα σου δώσει ένα πολύ καλό χόμπυ για να ασχολείσαι. Επίσης η γνώση μιας γλώσσας λατινογενούς θα σου πήγαινε γάντι γιατί θα σου έβγαζε το ρομαντικό στοιχείο στην επιφάνεια που διαθέτεις γιατί έχεις μέσα σου πλούσιο ψυχικό κόσμο τον οποίο τον κρύβεις.


Δίδυμοι
Θα ξεκινήσεις νέες διαπραγματεύσεις με τα οικονομικά σου και με οτιδήποτε μπορείς ώστε να κάνεις την διαφορά γιατί έχεις εστιάσει μόνο στο να κερδίσεις χρήματα. Γενικά θα ψάχνεσαι σε τέτοια θέματα τα οποία θα σου δώσουν την ευκαιρία να γραπωθείς από κάπου και να κάνεις μια νέα αρχή. Ο τρόπος που θα αναζητήσεις την εξικονόμηση πόρων θα είναι τελείως διαφορετικός από άλλες φορές γιατί πιθανόν να απευθυνθείς και στην οικογένεια για βοήθεια. Το ότι θα γίνεις πολύ κτητικός/η θα είναι ένα εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή γιατί ενδεχομένως να έχεις και κάποιους παραλογισμούς για αυτό χρειάζεσαι προσοχή. Με τους συνεργάτες σου επίσης θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς τύπος και υπογραμμός.


Καρκίνος
Ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ για την προσωπική σου προβολή αλλά και την προσωπική σου ανεξαρτησία. Βέβαια όλα αυτά με όρους γιατί θα αναζητήσεις να σε προσέξουν περισσότερο οι δικοί σου άνθρωποι και να σε φροντίσουν για να σου αποδείξουν ότι σε αγαπούν. Πιθανόν να ξεφύγεις από κάποιες εξαρτημένες σχέσεις γιατί πλέον θα είναι πολύ δύσκολο να τις κατανοήσεις. Το καλό είναι ότι θα κάνεις αυτεξούσιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα στον επαγγελματικό τομέα. Για αυτό να παραμείνεις επί των επάλξεων για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Να είσαι συχνά κοντά στο νερό για να παίρνεις ενέργεια και να προσπαθείς να τη διοχετεύσεις σαν έντονο συναίσθημα στους δικούς σου ανθρώπους.


Λέων
Θα κλειστείς για ένα διάστημα στον εαυτό σου και παρόλο που θα έχεις εύνοια η προσωπική σου ανεξαρτησία θα περιοριστεί από διάφορες ψυχολογικές ή υπαρξιακές συνθήκες. Μπορεί να κάνεις τον απολογισμό κάποιων κινήσεών σου και να δεις που έχουν γίνει τα λάθη από την πλευρά σου. Το κακό είναι ότι μπορεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πρέπει σε άτομα που είναι μέσα στην δουλειά σου και να έχετε κόντρες ή να νιώθεις ότι θα σε αδικήσουν. Προχώρα και μην μένεις στις αρνητικές εντυπώσεις. Η συναισθηματική πίεση που θα έχεις θα υποχωρήσει και την θέση της θα πάρει η πιθανή ευαισθησία για ένα πρόσωπο που ίσως δεν έχεις την δυνατότητα να το βλέπεις συνέχεια είτε λόγω απόστασης είτε λόγω ειδικών συνθηκών. Η φιλανθρωπία και η συμπόνια θα είναι στην πρώτη γραμμή. Επίσης πιθανόν να κλειστείς για λίγο μέσα ή να προσέχεις την υγεία σου γιατί θέλεις να κάνεις ένα παιδί.


Παρθένος
Είναι μια πολύ δημιουργική και καλή περίοδος για σένα αφού θα συμβαδίζει η λογική και το συναίσθημά σου και μέσα από εκεί θα καταφέρεις να κάνεις την σύνθεση πολλών πραγμάτων. Η βοήθεια από τους φίλους θα είναι πολύτιμη και θα τους νιώσεις σαν δικά σου άτομα, αρκεί να μην είστε όλη την ημέρα μαζί και παραγνωριστείτε. Μια νέα ατομική προσπάθεια για δουλειά θα βγει στην επιφάνεια και θα ζητήσεις άμεσα την υποστήριξη των ανθρώπων σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι η σχέση που θα δημιουργήσεις θα είναι με ένα πρόσωπο που θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά και συμπεριφορές σε οτιδήποτε κάνετε. Πιθανόν να βρεις τον/την ιδανική σύντροφό για σένα γιατί αυτό είναι το πρώτο σου μέλημα. Πάντως οι ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα θα είναι αρκετές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/75883-o-paraponiaris-aris-ston-karkino-kai-pos-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz3dybzjHXB

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X