«Αύξηση 30% στο μπάτζετ του Άρη»

Αυξημένο κατά 20% με 30% θα είναι το μπάτζετ του Άρη την νέα σεζόν σύμφωνα με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Χρήστο Γαλιλαία.
Ο Γαλιλαίας σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena FM 89,4» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, τον 30χρόνο Βόσνιο φόργουορντ, και το θετικό κλίμα που υπάρχει στις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άντριου Νέιμικ.
«Είμαστε στο στάδιο των επαφών για το ρόστερ μας», εξήγησε ο Γαλιλαίας. «Έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις αλλά και κάποιες πιο συγκεκριμένες. Υπάρχει ένα πλάνο που έχει καθοριστεί από τον προπονητή και την διοίκηση και έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας».
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε, επίσης:
Στο θέμα του Βεζένκοφ: «Αυτό θα δρομολογηθεί από βδομάδα που θα έχουμε τα νέα της Γιουρολιγκ για το Γιούροκαπ. Είναι βασικό για τον αθλητή να αγωνίζεται στην Ευρώπη οπότε όταν θα έχουμε κάποιο νέο, θα μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Το παιδί ήταν ειλικρινής και αυτό είναι προς τιμήν του».
Στο αν υπάρχει ένα πλάνο να γίνει ένα δίκτυο συνεργασιών με άλλες ομάδες: «Στο πλάνο του κ. Λάσκαρη είναι όντως η συνεργασία με ομάδες που παίζουν σε μικρότερες κατηγορίες. Αυτό γίνεται στο εξωτερικό και μόνο όφελος μπορεί να υπάρξει. Το Παγκράτι είναι μέσα στις ομάδας αυτές και γενικά στο θέμα αυτό δίνει βάρος ο κ. Λάσκαρης όπως δίνει και στην ανάπτυξη παικτών. Θέλει να οργανώσει πολύ καλά και τα τμήματα των ακαδημιών και αυτό είναι από τις προτεραιότητες του».
Στο αν θα μπει μπροστάρης στις ακαδημίες ο Νίκος Γκάλης: «Ο Νίκος Γκάλης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Άρη. Μια συνεργασία τέτοια θα ήταν καταπληκτική και θα είναι ωφέλιμη και για τον Άρη αλλά και για τα μικρά παιδιά που θα παίρνουν λίγη αύρα από αυτόν τον τεράστιο καλαθοσφαιριστή».
Στην περίπτωση του Ζάρα: «Κάναμε πρόταση στον εκπρόσωπο του Ζάρα, η διάθεση υπάρχει και από την πλευρά του αθλητή που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και από τον κ. Πρίφτη και ελπίζω να έχουμε μια ευτυχή κατάληξη».
Στην περίπτωση του Μιλόσεβιτς: «Ο Μιλόσεβιτς μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις, είναι δυνατό και σκληρό παιδί, έχει σουτ, δεν φοβάται την επαφή, είναι συνεπής αμυντικός αλλά όσα θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό. Το πλάνο του κ. Λάσκαρη είναι να ανέβει λίγο το αγωνιστικό μπάτζετ γύρω στο 20%-30%».
Στον Νέιμικ: «Τον θέλει ο προπονητής και μιλάμε και με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Έκανε μια καλή χρονιά και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Έμεινε ευχαριστημένος με την συνεργασία του και το κλίμα είναι πολύ θετικό».
Στην σημασία του να βγάλει ελληνικό διαβατήριο ο Βεζένκοφ: «Σίγουρα είναι σημαντικό αλλά ούτως ή άλλως είναι διακαής πόθος όλων να παραμείνει στον Άρη».

Σχετικά άρθρα