To 3o Rhodes Beach Tennis 2015

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά τηρώντας την υπόσχεση του, διοργανώνει το 3ο κατά σειρά τουρνουά Beach Tennis για το 2015, το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου στο Ammades Seaside Restaurant & Bar στην παραλία Φαληρακίου.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχουν ως εξήςΤο Σάββατο 27 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Διπλά Γυναικών (στις 12:00) και Διπλά Ανδρών (στις 15:00) ενώ την Κυριακή 28 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Family (στις 12:00) και Μικτά (στις 15:00)
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο [email protected] μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιουνίου. Στους συμμετέχοντες θα κληρωθεί δώρο μία ρακέτα.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ευχαριστεί τον όμιλο Χατζηλαζάρου Η-Hotels (Μέγα Χορηγό), την εταιρεία ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ, την εταιρεία COBEL καθώς και το “Ammades Seaside Restaurant & Bar ” για την φιλοξενία του.
Τέλος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά θέλοντας να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν τον Όμιλο, διοργανώνει πάρτυ το Σάββατο 27 Ιουνίου στο «Πάει Καιρός» στη Σορωνή με ελεύθερη είσοδο και προσφέροντας το 1ο ποτό δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/rhodesbeachtennis.

Σχετικά άρθρα